Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Istrien

Populært feriemål for børnefamilierne
Hyggelige ferielejligheder
Fænomenale strande med krystalklart vand
Gastronomi i særklasse
Spændende historiske byer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder for hele familien i solrige Istrien

Istrien er en halvø i den nordvestlige del af Kroatien, der ligger helt ud til Adriaterhavet. Her er små, hyggelige og gamle byer, imponerende bjerge, store frodige områder, gode strande, og ikke mindst det klareste azurblå vand. Strandene er ofte klippestrande, og havet er en oplevelse i sig selv. Lyder dette som noget for jer, så tag familien med til Istrien og bo i en ferielejlighed, så I har de bedste forudsætninger for en komplet ferie. Med mere end 25 års erfaring finder vi den bedste ferielejlighed, der dækker hele familiens behov for at få en skøn ferie. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Istrien

Istriens mange ferielejligheder

Istriens mange ferielejligheder

Med en sommerferie til Istrien i Kroatien får I masser af oplevelsesrige dage med at udforske de mange interessante byer, slappe af i de smukkeste omgivelser ved vandet eller lære det kroatiske madkultur at kende på tætteste hånd. Det er forståeligt, at danskerne vender snuden mod sydens sol, for her er sommertemperaturene oppe på 24-25 grader i løbet af sommerhalvåret, mens der i vinterperioden er mest regn og en temperatur på 5-9 grader. I har de bedste muligheder for at få en suveræn ferie, hvis I bor i en ferielejlighed, hvor I har privatliv og fuld frihed, som var I derhjemme. I kan booke jeres næste ferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 4141.
Istriens besøgelsesværdige byer

Istriens besøgelsesværdige byer

Blandt Istriens nordligste byer er Umag en spændende, gammel by med små snævre stræder og en masse hyggelige restauranter. Byen er udstyret med en intim fiskehavn, hvor der er mulighed for at købe dagens friskfangede fisk. Porec er kendt for sin charmerende romerske basilika, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Her findes spændende restauranter med lokale retter langs havnen, samt små daglige markeder, hvor der kan købes krydderurter og lokale grøntsager hos de lokale bønder. Pula, på den sydlige spids af halvøen, er kendt for sit romerske amfiteater. De fleste feriesteder i Pula ligger udenfor centrum, som dog nemt kan nås med lokale busser, da det kan være svært at finde parkeringsplads. Her finder I spændende butikker, store supermarkeder og hektisk storbyliv.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

I Istrien kommer I bestemt ikke til at kede jer, da regionen er spækket med en masse sportsaktiviteter for hele familien. Adriaterhavet med sit azurblå, lune vand indbyder til oplevelser under havoverfladen med friske dukkerter, smukke snorkelture og fascinerende dykning. Rejser I mere ind i landet, er cykling, vandreture og klatring helt ideelt på klipper og bjerge. Ønsker I at komme helt tæt på den uberørte natur, kan I tage til Brijuni Nationalpark, hvor frodig natur er at opleve. Skal der være mere fart over felt, kan I også køre go kart i Umag, spille paintball i Rovinj eller tage i Adrenalin Park Medulin. På den måde sikrer I, at alle i familien er underholdt.

Istriens kendte køkken

Istriens kendte køkken

I Istrien går befolkningen meget op i traditionel mad og drikke på kroatisk manér. I Istrien elsker de alt frisk fisk og skaldyr, som de selv fanger. Helt særligt for Istrien i forhold til resten af Kroatien er deres pastaretter i høj kurs. Bestil en fuzi eller pljukanci med trøffel som er som ren forkælelse for ganen. Den hvide trøffel betragtes som værende utrolig værdifuld og ren paradis i det istriske køkken. I kan vælge at købe friske råvarer og selv kokkerere aftenens måltid i ferielejligheden eller køre ud til hyggelige og lokale restauranter for at opleve den kroatiske madkultur på tæt hold.