Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Kärnten

Østrigs solrige syd
Høje badevandstemperaturer
Enestående badesøer
Sjove aktiviteter for hele familien
Autentiske hyttelandsbyer
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Kärnten

Kärnten er den sydligste region i Østrig, som også badevandstemperaturen bærer præg af i de mange søer. Der er fuld af liv ved de store søer, hvor der også er rig mulighed for sjove vandaktiviteter for hele familien. Kärnten byder på ydermere på hyggelige hyttelandsbyer, charmerende villaer langs vandet og ikke mindst et stort udvalg af lækre ferielejligheder for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Kärnten

Skøn familieferie i Kärnten

Skøn familieferie i Kärnten

Rejs med familien til Kärnten og bo i en ferielejlighed, som er en fantastisk måde at holde ferie på, da man har den fulde frihed til at gøre, hvad man lyster uden at være afhængig af tidspunkter. Friferie har en række skønne ferielejligheder i Kärnten, som giver jer den bedste mulighed for at besøge de omkringliggende seværdigheder, lækre badesøer eller de eventyrlige hyttelandsbyer. Find og bestil jeres næste ferie online her på siden eller via vores hjælpsomme ferierådgivere på 7015 4141.

Østrigs riviera

Østrigs riviera

Selvom Østrig ikke har nogen kystlinje, holder det ikke Kärnten fra at tiltrække badegæster. Regionen betragtes som Østrigs riviera grundet sine smukke badesøer. Wörthersee er den største sø i området, hvor der blandt andet er mulighed for windsurfing, sejlads, para-sailing, dykning, vandski og ikke mindst er omkranset af lækre barer og hyggelige caféer. Det er også her både Ironman Austria og den internationale beachvolley Grand Slamturnering finder sted. Millstätter See er regionens anden største, som særligt egner sig til børnefamilier grundet sit lave vand, sjove vandaktiviteter og badevandstemperature på op mod 26 grader. Med 200 badesøer er der masser af søer at vælge i mellem, som har lige det, I godt kan lide. 

Romantiske bygninger

Romantiske bygninger

Kärnten er hjemstavn for idylliske hytter i små landsbyer og flotte villaer langs søbredden. Fra en ferielejlighed kan I besøge de traditionelle alpehytter, som er taget ud af en gammel film, hvor flot natur, bjergrig grund og hyggelig indretning skaber den helt rette stemning på en ferie, hvor man kan drømme sig langt væk fra hverdagens stress og jag. Med regionens mange badesøer og kælenavnet som Østrigs riviera er der ligeledes pragtfulde villaer langs vandet med store balkoner i majestætisk stil.