Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Salzburgerland

Regionen, der har det hele
Hyggelige ferielejligheder
Naturoplevelser udover det sædvanlige
Salzburg - En charmerende by
Paradis for gourmetelskere
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Salzburgerland

Drømmer I om ferie, spændende oplevelser og smukke omgivelser? Så kan Salzburgerland være det, I søger. Salzburgerland i Østrig er beriget med en enestående natur bestående af dybe grotter, idylliske dale, flotte vandfald og spejlblanke søer. Salzburgerland byder på oplevelsesrige storbyer, gastronomiske delikatesser og en spektakulær nationalpark med Østrig højeste bjerg og enorme vandfald. Regionen sprudler af hyggelige ferielejligheder, hvor I nemt kan besøge Salzburgerlands attraktioner fra. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Salzburgerland

Ferie i Salzburgerland

Ferie i Salzburgerland

En ferielejlighed er den perfekte ferieform for jer, der ønsker privatliv og den fulde frihed til at gøre, hvad I vil. Friferie har en bred vifte af ferielejligheder i Salzburgerland, hvor hele familien kan føle sig hjemme og slappe af. Drømmer I om at tage rundt til forskellige seværdigheder, være aktive i de smukke naturomgivelser, besøge Salzburg og Hohe Tauern nationalpark, er en ferielejlighed oplagt til jer! Find og bestil jeres foretrukne ferielejlighed online her på siden eller via Friferies dygtige ferierådgivere på 7015 4141 for gode råd og tips.
Oplevelser i Salzburg

Oplevelser i Salzburg

Går familiens ferie til Salzburgerland, kan man ikke være foruden et visit forbi regionens hovedstad, Salzburg. Denne storby er et af verdens vigtigste musik- og kunstcentre, hvor bl.a. Mozart er født og opvokset. Salzburg er kendt for sin årlige værtsrolle i juli og august for Salzburger Festspiele, hvor store teaterforestillinger og operakoncerter bliver huset i byen. Salzburg byder på mægtig barok-arkitektur, moderne kunst og kulinariske oplevelser.

Hohe Tauern Nationalpark

Hohe Tauern Nationalpark

Europas største nationalpark er Hohe Tauern, som er beliggende i Salzburgerland og grænser op til Tyrol og Kärnten. Gross Glockner er med sine 3798 meter Østrigs højeste bjerg, som er placeret i nationalparken. De imponerende Krimmler vandfald, store gletsjerflader og rige dyreliv gør Hohe Tauern til et must på ferien, hvis I vil opleve naturen i sin smukkeste form.

Kendt for sin gastonomi

Kendt for sin gastonomi

Salzburgerland sætter en dyd i delikat mad og drikke. Hvis I vælger at bo i en ferielejlighed, er det let både at tage ud at spise og opleve stemningen på bedste vis eller tage maden med hjem, hvor I kan nyde en middag i mere afslappende rammer. Regionen er kendt for sin økologiske landbrug, lækre bryggerier, osterier, fine konfekt og stjernerestauranter. Besøg Østrigs ældste bryggeri, Stiegl, i Salzburg, hvor det siges, at Mozart har drukket øl, eller smag Salzburgerlands kendte Mozartkugler, som er chokoladekonfekt fyldt med nougat og marcipan.