Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Steiermark

Her finder du de bedste ferieboliger i Steiermark
Gå en tur i en af de mange skove
Besøg unikke Graz
Oplev spatradition i Bad Gleichenberg
Smag på Steiermarks berømte vin
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Steiermark

Oplev en af Østrigs største områder Styria, på dansk kendt som Steiermark, hvor flotte landskaber danner rammen om jeres ferie. Der er masser af muligheder for både en afslappende eller en aktivitetsfyldt ferie for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Steiermark

Ferielejligheder i Steiermark

Ferielejligheder i Steiermark

Det er oplagt at bestille jeres næste ferie i en ferielejlighed hos Friferie til at opleve Steiermark. Ferielejlighederne i Steiermark området er moderne og hyggelige og giver en optimal mulighed for at opleve den østrigske natur og det flotte område. 

Har i flere spørgsmål til området eller specifikke boliger er i velkomne til at ringe ind til os på 70 15 41 41.

Flot natur

Flot natur

Naturen i Steiermark skal i opleve, med smukke høje bjerge, grønne skove, vinmarker, floder, søer og meget mere. Oplev f.eks. den fortryllende nationalpark Gesäus, det smukke Narzissenwiese område nord for Bad Aussee, Teufelstenen i Fischbach Alperne eller Günster vandfaldet i Schladminger Tauern. Steiermark er nærmest én stor naturpark, perfekt til den aktivitetssøgende familie.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Der er rig mulighed for en aktivitetsfyldt ferie i Steiermark og det er oplagt at udforske områdets udendørs aktiviteter.  Der er mulighed for vandring, cykling, sejlads, golf, ridning, rappelling, zip-line, paragliding og meget andet! Den smukke østrigske natur skal opleves og det er oplagt at vandre rundt i området. Tag eksempelvis på en vandretur på Wild Waters Hiking Trail ved Schladminggletscheren, hvor i kan opleve strømmende floder og flotte udsigter. Steiermark har desuden nogle fantastiske cykelruter, både for børnefamilier og mere udfordrende ruter for de mere rutinerede.

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Steiermark har mange hyggelige byer med flotte østrigske slotte, kirker og bygninger. Områdets hovedstad er byen Graz, som byder på hyggelig og autentisk østrigsk stemning. I Steiermark kan man bl.a. opleve det gamle og flotte Riegersburg slot, belliggende på toppen af et bjerg. Vandreturen op til slottet er en stor oplevelse, og bringer jer forbi gamle stenmure, vagthuse og bastioner. I kan også tage på opdagelse i områdets museer og forskellige udstillinger, som er en oplagt mulighed for at tage et smut tilbage i tiden og opleve den østrigske historie på nærmeste hold. Admont Benedictine kloster kan anbefales, hvis bibliotek og museum er en helt særlig oplevelse.