Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Schweiz

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Velkommen til Schweiz

Selvom bjergene er utrolige og deres oste og chokolader udsøgte, så har Schweiz meget mere at tilbyde med deres traditioner i moderne rammer. Det lille land kan bryste sig med skønne by- og naturoplevelser med storbyer som Zürich, Luzern og hovedstaden Bern samt Europas største vandfald på floden Rhinen og de mange bjergtoppe, der på forunderlig vis både er smukke og dybt skræmmende, når man først skal begive sig ud på dem. Men frygt ej, schweizerne skal nok tage sig godt af din familie, når I tager på ferie i en feriebolig i landet. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Schweiz (1)

Østschweiz
Pak bilen og tag familien med til det fantastiske Østschweiz! Her venter frodig natur, rige bjerge, hyggelige byer og kulinariske oplevelser på...
Smuk natur at udforske
Kilometervis af cykelstier
Oplev vandfaldet Rheinfall
2 feriebolig

Læs mere om Schweiz

Kulturmøder og stærke traditioner

Kulturmøder og stærke traditioner

Schweiz grænser op til både Tyskland, Frankrig, Italien, Østrig og Liechtenstein, hvorfor kulturen er stærkt påvirket af nabolandene. Alligevel formår Schweiz at holde sine egne traditioner i hævd, hvor du kan kende Schweiz på en kreativ kultur med musik, dans og teater samt poesi, træskæreri og broderi, der kommer til syne i store som små byer. Derudover vil I kunne opleve de majestætiske bjerge, dybe søer og Europas største vandfald, der alle bevidner om en storslået natur.

Altid ferieboliger midt i naturen

Altid ferieboliger midt i naturen

Når I vælger at holde ferie i Schweiz, så er I altid sikret den skønneste ferie i naturen. Ferieboligerne er nøje udvalgt og ligger enten tæt på søer og bjerge med udfordrende og smukke vandreture eller vandsport. I kan rigtig udforske naturen i Schweiz, men I skal selvfølgelig heller ikke snydes for gode shoppingmuligheder, hvor mange af de større byer ligger i nærheden af ferieboligerne. I får altså en rigtig god placering i naturen, hvor I nemt kan komme rundt til Schweiz' mange attraktioner.

De bedste schweiziske oplevelser

De bedste schweiziske oplevelser

Det mest kendte af Schweiz' bjerge er det pyramideformet Matterhorn i Zermatt, som også er afbildet på den trekantet, schweiziske chokolade Toblerone. Matterhorn er 4.478 meter højt og er velbesøgt både sommer og vinter. Oplev ægte schweizisk atmosfære ved Jungfraujoch med gletsjer, rustikke Interlaken og panoramaudsigter i Grindelwald. I hovedstaden Bern vil I kunne opleve den gamle bydel, der er på UNESCO's verdensarvsliste, i kombination med en moderne storby. Zürich er en af verdens mest livlige byer og oplagt til shopping og kulturelt, og så skal I også besøge autentiske Lucerne.

Familievenlige ferieboliger

Familievenlige ferieboliger

Schweiz har mange børnevenlige attraktioner, hvor særligt den ikoniske togtur igennem og på bjergene vil vække begejstring. Når I ikke er ude og opleve, så kan I også slappe af i den skønne feriebolig, hvor der typisk er mulighed for at bade eller tage en tur i wellness. Ferieboligerne er rummelige, meget familievenlige og jeres helt egen, hvor ferietempoet er styret af jer! Ferieboligen vil fungere som en hjemlig base, hvor I kan samle alle indtrykkene fra dagens oplevelser.