Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Bornholm i Kr. Himmelfartsferien

Nyd Solskinsøen med familien i Kr. Himmelfartsferien

Oplev Bornholm i Kr. Himmelfartsferien

Kun 80 minutter med færgen fra Ystad, ligger Bornholm i Østersøen mellem Sverige og Polen. Tag familien med til Bornholm i Kr. Himmelfartsferien, og nyd dejlige dage med et væld af sjove, spændende og hyggelige oplevelser, med plads til hele familien. Besøg Bornholms spændende museer, smukke natur og alle de mange andre aktiviteter, Bornholm har at byde på. Bestil jeres Kr. Himmelfartsferie til Bornholm og vær sikre på, at hele familien får skønne dage, på hele Danmarks solskinsø, Bornholm. Læs mere
Læs mere
Luk

Kr. Himmelfartsferie på Bornholm

Kr. Himmelfartsferie for hele familien

Kr. Himmelfartsferie for hele familien

Når I tager til Bornholm i Kr. Himmelfartsferien, er I sikre på, at hele familien er underholdt. Med en masse attraktioner og aktiviteter er alle aldre velkommen på øen, og der er aktiviteter til enhver smag. I kan både opleve Nordeuropas største minigolfpark, lægge vejen forbi hele fire rundkirker, besøge Christiansø, spise på de bornholmske røgerier og bryghuse, tage på Bornholms Forsvarsmuseum og meget, meget mere. 

Et besøg på Bornholm garanterer masser oplevelser for hele familien, og sikrer, at I får en dejlig Kr. Himmelfartsferie i familiens selskab. 

Oplev stor gastronomi

Oplev stor gastronomi

På Bornholm har mange fantastiske og dygtige restauranter og spisesteder hjemme. Besøg blandt andet moderne og kendte 'Kadeau', smag klasikkeren "Sol over Gudhjem" på et af øens røgerier eller fald ind til en snak om vin hos Provianten i Gudhjem. 

Er I madinteresserede, vil I gerne vide mere om øl eller bare nyde et helt fantastisk måltid mad, er Bornholm et sted, hvor det hele kan lade sig gøre. Læs mere om spisestederne på Bornholm, her. 

Udforsk naturen på Solskinsøen

Udforsk naturen på Solskinsøen

Besøger I Bornholm, er Hammershus et must-see. På en af forårets solskinsdage i Kr. Himmelfartsferien, er Hammershus helt fantastisk at opleve, hvor alle aldre har mulighed for at komme helt ind i borgruinen. På vej til toppen af Hammershus er udsigten helt fantastisk så der er mulighed for at tage nogle helt fantastiske billeder på vejen op. 

På Bornholm findes Danmarks med populære besøgscenter, NaturBornholm, hvor hele familien kan lære en masse om Bornholm, øens historie og naturen. 

Besøg Bornholms hyggelige byer

Besøg Bornholms hyggelige byer

På Bornholm findes hyggelige byer, blandt andre Gudhjem, som også lægger navn til den Bornholmske ret: "Sol over Gudhjem". Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, og ligger på Bornholms østkyst og skaber derfor direkte forbindelse til øgruppen Ertholmene med Christiansø og Frederiksø. 

Længst øst på øen ligger Svaneke, som blandt andet er kendt for Svaneke Bryggeri hvilket klart er et besøg værd. Skal en af dagene bruges på shopping, er Rønne, længst mod vest det perfekte sted, med både specialbutikker, hyggelige brostensbelagte gader og en helt special atmosfære med lave bindingsværkshuse. 

Tag på ferie til Bornholm

Tag på ferie til Bornholm

Besøg Bornholm, de hyggelige byer, den fantastiske natur, stor gastronomi og meget mere. Læs mere om mulighederne for at tage til Bornholm i påsken eller læs mere om Bornholm