Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Oplev Bornholm i St. Bededagsferien

Tag hele familien med på St. Bededagsferien til Bornholm

Nyd St. Bededagsferien på Bornholm med hele familien

Tag hele familien med til Bornholm i St. Bededagsferien og få skønne dage med masser sjov for alle aldre. Bornholms mange spændende aktiviteter sikrer hele familien en sjov St. Bededagsferie, og så er det kun en kort tur hjemmefra. Solskinsøen Bornholm, ligger i Østersøen mellem Sverige og Polen, og det tager kun 80 minutter med færge fra Ystad. Glæd familien med en hyggelige dage i St. Bededagsferien, hvor en masse spændende oplevelser og aktiviteter venter på jer! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om St. Bededagsferie på Bornholm

Bornholm for hele familien

Bornholm for hele familien

Hele Danmarks solskinsø, Bornholm, byder på en masse sjove aktiviteter for hele familien. Besøg Hammershus, dyk ned i middelalderen på Middelaldercenteret, gå en tur i Gudhjem, Svaneke eller en af de andre hyggelige byer på øen. Nyd den skønne natur, smag på alverdens bolsjer på bolsjekogerierne, besøg Bornholms Forsvarsmuseum og rundkirker, hør ekkoet i ekkodalen eller få et sus i maven på torvbanen over Opalsøen. Glæd jer til dejlige forårsdage i familiens selskab på Bornholm, med aktiviteter for både store og små. 

Bo dejligt på Bornholm

Bo dejligt på Bornholm

Når I tager på St. Bededagsferie til Bornholm er det ideelt at bo i en af vores mange ferieboliger eller ferielejligheder. Når I bor i en af vores ferieboliger, er I sikre på, at jeres ferie bliver tilrettelagt, lige som I ønsker samtidig med, at familien har masser privatliv og muligheder for at være sammen i ferieboligen. Bestil feriebolig på Bornholm til St. Bededagsferien, allerede nu, her på siden eller ring til vores dygtige ferierådgivere på tlf. 70154141. 

Mad og drikke til enhver smag

Mad og drikke til enhver smag

Bornholm byder på en lang række spændende og hyggelige spisesteder på hele øen. Smag på klassikeren, "Sol over Gudhjem" eller oplev hvordan lokale råvarer fra øen bliver brugt flittigt i mange af øens kendte restauranter. Oplev hyggelige cafeer, smag lokale øl fra bryghusene, smag lækre, røgede fisk i røgerierne eller find Bornholms bedste ishus.

Prøv kræfter med Bornholms største is!

Prøv kræfter med Bornholms største is!

Når den lune forårsluft titter frem i St. Bededagsferien, er et sikkert hit på ferien, at prøve kræfter med Bornholms største is. På havnen i Gudhjem kan I bestille en halv meter is, så der er rigeligt at gå i gang med for hele familiens iselskere! 

Oplev Bornholms smukke natur

Oplev Bornholms smukke natur

I St. Bededagsferien er det muligt at komme ud og nyde den bornholmske natur i det lune forårsvejr. Udforsk de rå klipper på nordsiden af øen eller gå en tur langs de fine sandstrande ved Dueodde. En tur til Danmarks mest populære oplevelsescenter NaturBornholm er en sikker vinder hos familiens yngre, hvor I kan dykke ned i Bornholms lange og spændene naturhistorie fra dinosaurer og helt frem til nu. Mærk et sus i maven når I tager den 290 meter lange tovbane over Opalsøen, og ser den smukke udsigt ind over breden omkring Opalsøen. 

Besøg Bornholm

Besøg Bornholm

Skal forårsdagene i St. Bededagsferien bruges hjemme, er der rig mulighed for at besøge hyggelige Bornholm på et andet tidspunkt på året. Oplev eksempelvis Bornholm i Kr. Himmelfartsferien eller besøg Bornholm i påsken, hvor påskejagt og påskeæg venter på jer.