Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Nærvær med familien i efterårsferien

Ferieboliger i bl.a. Danmark, Tyskland og Sverige

Ferieboliger i efterårsferien - slap af med familien

Efterårsferien byder på en masse dejlige feriesteder, hvor I kan bo i hyggelige ferieboliger for hele familien. I kommer helt ned i gear og der er god tid til nærvær, hvor I kan være helt sikre på afslapning og familiehygge. I kan vælge at holde efterårsferie i Danmark, fx på Bornholm, så I ikke skal køre særlig langt, I kan holde en aktiv ferie i Sverige eller I kan tage på storbyferie til Berlin i Tyskland. Se alle efterårsferierne nedenfor! Læs mere
Læs mere
Luk

Ferieboliger i efterårsferien

Blandt børnenes favoritter

Blandt børnenes favoritter

Der er mange penge at spare på efterårsferien, samtidig med at I kan forkæle børnene med en uges ophold på skønne feriesteder.

Kør-selv til de mange børnevenlige destinationer, som tager jer til Bornholm, Fyn, Nordjylland eller måske længere væk til ferielejligheder i Italien eller Franrkig. Det bliver en ferie, som børnene sent vil glemme!

Vil I til Bornholm i efterårsferien  eller måske på badelandsferie, er der også rigtig mange muligheder.

Efterårsstemning i Disneyland® Paris

Efterårsstemning i Disneyland® Paris

I finder også dejlige ferieboliger i Disneyland® Paris, hvor I samtidig kan opleve en (u)hyggelig Halloween med gys og gru i efterårsferien. 

Den populære forlystelsespark er et sikkert hit hos børnene, som har mulighed for at møde alle de søde og onde Disney-figurer.

Lad efterårsferien gå sydpå

Lad efterårsferien gå sydpå

Skal efterårsferien gå til sydens sol og varme, har vi skønne ferielejligheder på Costa Brava i Spanien. Alle ferielejlighederne er familievenlige og ligger tæt på gode bademuligheder og oplevelser.

Forlæng sommeren
Her kan I forlængere sommeren og nyde gode drinks, lækre specialiteter og bare slappe af i det laveste gear, hvor det eneste aktive i behøver at lave er at hoppe en tur i poolen.