Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ferielejligheder i formidable Frankrig

Sommerferie til bl.a. Alsace, Normandiet og Languedoc

Hyggelige ferielejligheder i formidable Frankrig - SPAR 20%

Tag på ferie til formidable Frankrig, hvor I bor i hyggelige ferielejligheder - alle med god beliggenhed i skønne områder. Fælles for alle ferielejligheder er, at de ligger på familievenlige feriesteder med gode faciliteter som restaurant, bar og en dejlig pool. I kan vælge mellem ferielejligheder i områder som fx Alsace, Normandiet, Languedoc, Den Franske Riviera og Bretagne. Frankrig har det hele og er oplagt både for jer, der er til aktiv ferie, til badeferie eller til historie, kultur og gourmet. Netop nu sparer I op til 20% på boligen - gælder ved bestilling senest d. 29/2 2020. Se alle muligheder nedenfor. Læs mere
Læs mere
Luk

Ferielejligheder i Frankrig - der har det hele

Ferielejligheder i formidable Frankrig

Ferielejligheder i formidable Frankrig

Tag familien med til formidable Frankrig og bo i ferielejlighed i fx Alsace, Normandiet, Languedoc eller på Den Franske Riviera. Fælles for alle ferielejlighederne er, at de ligger på familievenlige feriesteder med pool, gode faciliteter og restaurant. 

Frankrig har det hele og byder på både skønne strande, lækker mad, god shopping og spændende kultur og historie. Bestil årets sommerferie i Frankrig hos Friferie på 7015 4141.

Natur, kultur og strand

Natur, kultur og strand

Når I tager på sommerferie til Frankrig, får I det bedste udgangspunkt for at opleve smuk natur, spændende kultur, interessant historie og fantastiske strande. Tag fx på vandretur i smukke grønne bjerge eller besøg en vingård i fantastiske oplevelser. I kan også opleve dramatiske strande i Normandiet eller brede sandstrande på Den Franske Riviera.

Mad og drikke i Frankrig er noget ganske særligt, og I kan spise lækker fransk gourmet med et glas vin fra området på lokale restauranter. I kan også besøge spændende markeder og købe delikatesser, som I nyder hjemme i ferielejligheden - perfekt efter en skøn dag i det franske med spændende oplevelser.

Alsace og Normandiet

Alsace og Normandiet

Lader I sommerferien gå til Normandiet i Frankrig, kan I opleve smukke strande med uforglemmelige kystlinjer og samtidig se nogle af de mange bunkere, der er vidner om den historiske D-dag under 2. Verdenskrig, hvor de allierede gik i land i Normandiet. Det er en helt særlig oplevelse og man kan roligt sige, at I mærker historiens vingesus.

Alsace er oplagt, hvis I er til vin - og især hvidvinen er Alsace kendt for - find jeres favorit hos en af de mange lokale vinbønder og nyd den sammen hjemme i ferielejligheden. Alsace er generelt er rigtig godt udgangspunkt for udflugter til fx små lokale byer eller til Tyskland og Luxembourg, som ligger tæt på.

Languedoc og Den Franske Riviera

Languedoc og Den Franske Riviera

Hos Friferie finder I også ferielejligheder i Sydfrankrig i hyggelige Languedoc og på den smukke Franske Riviera. Begge steder er I garanteret en skøn badeferie for hele familien med både pool og strand.

I Languedoc får I brede og børnevenlige sandstrande, hvor I kan slappe af og nyde Middelhavet. På Den Franske Riviera får I flotte strandpromenader og selvfølgelig verdensklasse gastronomi og shopping.