Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ferielejligheder i suveræne Spanien

Strande, sol, shopping, sangria og spændende byer

Sommerferie i ferielejlighed i suveræne Spanien

Tag hele familien med på sommerferie til Spanien, der er den ultimative feriedestination og en af danskernes absolutte favoritter! I bor i skønne ferielejligheder med plads til hele familien på populære feriesteder med god beliggenhed. Spanien er helt suverænt, da landet kan så mange forskellige ting - udover selvfølgelig flotte badestrande, er området rigt på kultur og historie, som kan opleves på nærmeste hold. Er I til golf eller fodbold, shopping eller gastronomi er der også mange muligheder. Se de håndplukkede ferielejligheder i Spanien nedenfor. Læs mere
Læs mere
Luk

Sol, strand og ferielejligheder i Spanien

Ferielejligheder i Spanien - sommer, sol og strand

Ferielejligheder i Spanien - sommer, sol og strand

Når I bor i ferielejlighed i Spanien, er I garanteret sommer, sol og strand! Klimaet er helt fantastisk og I kan helt sikkert får timer til at gå på stranden. Ferielejlighederne ligger med et godt udgangspunkt til at opleve lokalområdet, så efter nogle timer på stranden, er der masser af oplevelser, hvis I vil ud om aftenen.

Lækre tapas og kold sangria

Lækre tapas og kold sangria

Overalt i Spanien, finder I de bedste tapas, som I kan nyde med sangria, tinto de verano eller et godt glas lokal vin. Hvert område har deres lokale tapasfavoritter, men fælles for dem alle er, at I kan nyde dem på de mange restauranter eller måske købe ind på de lokale markeder og nyde lækkerierne derhjemme.