Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hoteller til familieferien

Vælg mellem populære hoteller i Europa

Find hotellet til den næste ferie

Oplev populære hoteller til familieferien i Europa her på siden og find hotelværelser for enhver smag. Vælg mellem billige hoteller til storbyferien, smukt beliggende hoteller i Østrig og børnevenlige hoteller med pool. Når I bor på hotel på ferien, bliver alt ordnet for jer, og I skal hverken gøre rent, lave mad eller klare andre af dagligdagens pligter. På hotellerne får I typisk morgenmad, halvpension, helpension eller All-Inclusive med i prisen, så I behøver ikke engang tænke på at hive pungen op af lommen, når I er på ferie. Bestil sommer-, vinter eller storbyferien og se hele vores brede udvalg af hoteller her på siden. Hos Friferie får I tilmed ekstra gode børnerabatter, og det gør det meget attraktivt for børnefamilier at vælge hotel. Læs mere
Læs mere
Luk

Mere om hoteller til familieferien

Storbyferie på hotel

Storbyferie på hotel

Det er oplagt at bo på hotel, når I er på storbyferie! I kan bo midt i det hele tæt på seværdigheder og spændende oplevelser. Samtidig skal I ikke tænke på at lave mad eller gøre rent, når I kommer hjem. I kan falde om i sengen med trætte fødder efter en skøn dag på oplevelse i storbyen og stå op til lækker morgenmadsbuffet. Så er I klar til endnu en dag med oplevelser.

Oplev fx den pulserende storby Berlin, når I bor på Econtel Berlin Charlottenborg, der byder på gode familieværelser, hyggelig og central beliggenhed, halvpension, god restaurant og meget mere.

Kroatiens med populære hotel med børn

Kroatiens med populære hotel med børn

Hotel Well i Kroatien er vores mest populære hotel med børn, da I her får fantastiske børnerabatter og prisen samtidig er inklusiv All-Inclusive Light i sommerperioden. 

Her kan hele familien boltre sig i et fantastisk vandland med sjove vandrutsjebaner, blive forkælet i wellnessafdelingen og vælge mellem flere restauranter med lækre retter.

Hvorfor vælge hotel?

Hvorfor vælge hotel?

Der er masser af gode grunde til at vælge at rejse på ferie med ophold på et hotel. I får stor frihed, men samtidig skal I ikke sørge for noget selv, da det meste bliver klaret for jer. Der er typisk gode faciliteter med enten poolområde, tæt på strand eller centrum som I selv kan vælge ud fra. Derudover arrangerer mange hoteller forskelligt underholdning og der er typisk massevis af gode aktiviteter at give sig til. Bedst af alt er, at I slipper for at skulle stå for madlavningen selv.

Mange hoteller har fantastiske faciliteter som fx poolområde eller en god placering tæt på stranden. Nogle ligger også nær centrum, så I er tæt på det I ønsker at opleve. Flere hoteller tilbyder også forskellige wellnessfaciliteter, så I rigtig kan forkæle jer selv. Derudover er mange hoteller børnevenlige med børnebassin eller legeplads, samt gode rabatter hvis I rejser som børnefamilie.