Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Landal ferieparker i Nordeuropa

Ferieboliger i Danmark, Tyskland, Holland, Østrig og Belgien

Tag på kør-selv-ferie til Landals ferieparker

Bestil en feriebolig i en af Landals grønne ferieparker i Nordeuropa, og vær garanteret en dejlig ferie med familien. Oplev ferieparker i Tyskland, Østrig, Holland og Belgien med fantastiske muligheder for aktiv ferie i de dejlige, grønne områder. Ferieparkerne har egen reception og aktiviteter for hele familien. Friferie tilbyder en lang række af Landals gode ferieboliger i Nordeuropa, hvor hele familien kan slappe af og nyde hinandens selskab i ferieboligens hyggelige omgivelser. Læs mere
Læs mere
Luk

Landal ferieparker - stort udvalg af ferieboliger i Nordeuropa!

Kør-selv-ferie i overskuelig afstand fra Danmark

Kør-selv-ferie i overskuelig afstand fra Danmark

Nyd friheden ved at pakke bilen og køre mod en af Landals grønne ferieparker i Nordeuropa. Samtidig kan I glæde jer over, at køreturen hjemmefra ikke er alt for lang og ikke risikerer at tage flere dage. Smør lækre madpakke,r og gør køreturen hyggelig med spændende stop undervejs. Leg sjove lege på bagsædet, sæt en lydbog til at læse historier og husk at nyde de smukke udsigter i vil møde undervejs. 

Landals gode ferieboliger med flotte faciliteter

Landals gode ferieboliger med flotte faciliteter

Hold ferie i Landals gode ferieboliger i Nordeuropa, og vær sikre på at få en dejlig ferie. Ferieboligerne i de grønne ferieparker er godt indrettet med god plads til hele familien. Når I bor i feriebolig, har I fri mulighed for selv at tilberede måltider, snacks og at planlægge dagen præcist efter, hvad I har lyst til. Ferieboligerne er ofte beliggende i spændende områder med masser sjove aktiviteter i nærheden og gode mulighder for aktiv ferie. Nogle af ferieboligerne er dele af større ferieparker, hvor I kan besøge badelande og meget mere. 

Ferieboliger i grønne områder

Ferieboliger i grønne områder

I Nordeuropa bugner frodig natur og fantastiske områder. Landals ferieboliger ligger ofte omringet af fantastiske udsigter og med gode muligheder for at udforske naturen. Både i Holland, Tyskland, Østrig og Belgien er vandring populær, og I har rig mulighed for, at spænde vandrestøvlerne og drage afsted på de mange vandrestier i områderne. Den omkringliggende natur kan udforskes på mange måder. Går det for langsomt med vandring, kan I mange steder leje mountainbikes og suse gennem terrænnet med tungen lige i munden. Bor I i feriebolig tæt på kyst og strand, er der ofte mulighed for at leje surfing udstyr og prøve kræfter med bølgerne. 

Masser oplevelser venter i Nordeuropa

Masser oplevelser venter i Nordeuropa

I kan finde alt fra shopping i storbyer til vandring i bjergene, når I tager på ferie til Nordeuropa. I både Tyskland, Holland, Østrig og Belgien er der spændende storbyer med masser seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Kig forbi kanalerne i Amsterdam, tag på shopping på Kurfürstendamm i Berlin eller spis lækker chokolade i Belgien. 

Træk vandrestøvlerne på og pak gode madpakker og masser vand, inden I tager til fods rundt i terrænet omkring jeres feriebolig. Nogle steder er det muligt at komme med lift godt ind i terrænnet, hvilket helt sikkert er anbefalelsesværdigt, hvis I vil se unikke udsigter og smuk natur. 

Aktiv ferie tæt på Danmark

Aktiv ferie tæt på Danmark

Er jeres familie til aktiv ferie, så er Landals ferieboliger i Nordeuropa et perfekt valg at holde ferie i. Der er ofte mange sjove aktiviteter og sportsfaciliteter i nærheden af ferieboligerne, hvor hele familien kan få brugt godt med energi. Få kåret den bedste mountainbike-rytter, se hvem der først kommer til det næste sving eller nyd enestående udsigter i roligere tempo til fods.