Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Tag til Bornholm i påsken

SPAR op til 20%

Bornholm er den dejligste ferieø - også i påsken

Oplev Danmarks dejligste ferieø i påskeferien, når du tager familien med til Bornholm.

Der er rig mulighed for at få en masse dejlige oplevelser sammen i påsken, hvor Solskinsøen arrangerer en masse sjov for børnene. Samtidig kan alt nås indenfor 1/2 times kørsel, og I er sikret uforglemmelige familiestunder, når I: 

  • Tager på påskejagt i Gudhjem
  • Går på opdagelse i Hammerhus' imponerende borgruiner
  • Bliver fristet af lækkerier i den hyggelige by Svaneke
  • Træder ind i en af de unikke rundkirker
  • Nyder en gåtur på Dueodde, som er Nordeuropas bedste sandstrand


Det er ikke for ingenting, at vi siger, Bornholm har det hele - også i påsken! Se jeres muligheder nedenfor.

Det siger gæsterne om Bornholm:

"Det Gamle posthus i Allinge er et besøg værd. Det samme er Hasle Røgeri. Endelig så bør man købe én tartelet hos Genlyd ved Ekkodalen! Prøv også Tårnet (fra den kolde krig) ved Dueodde. Endelig vil jeg anbefale en snapsetur med Bornholms snapselaug."
Familien Pedersen

"Besøg bondegården "Melstedgård", hvor man må gå ind til kaniner, kører og grise. I kan her se de gamle stuer og også være med til at lave mad af lækre lokale råvarer. Det var et kæmpe hit hos børnene, som næsten ikke havde brug for andet end de søde kaninunger for at gøre ferien til et hit. Ellers er der masser at se og opleve på Bornholm. Ved ankomst får man et blad og brochurer, hvor man kan læse om hvad der sker hver dag rundt om på Bornholm, så man behøver aldrig at kede sig."
Familien Lind

"Alle jeres gæster burde opleve Helligdomsklipperne. En helt fantastisk oplevelse og en udsigt, der overgår alt andet her i landet. "
Familien Sønderris

"Kommer man til Bornholm for første gang, er der så meget, man skal se f.eks. Hammershus, rundkirke, Svaneke, Gudhjem osv. Øen er, som vores børnebørn sagde, ligesom at komme på ferie sydpå pga. bl.a klipperne, så de var begejstrede og så var vejret fantastisk, selvom det var maj, så vi vender tilbage på et tidspunkt."
Familien Rasmussen

"Der er jo så mange dejlige steder på Bornholm, så det er ikke nemt at fremhæve nogle steder frem for andre."
Familien Lage

SPAR op til 20%
Ferielejligheder i Æblehaven i Allinge
SPAR op til 20%
Ferielejligheder på Gudhjem Søpark i Gudhjem
Romantik Ferielejligheder i Allinge
SPAR op til 20%
Hasle Feriepark & Hytteby

Forkæl familien med en påskeferie til Solskinsøen

Gå på opdagelse på Hammerhus

Gå på opdagelse på Hammerhus

Hammershus er nok Bornholms mest kendte vartegn og et er must see, når I besøger solskinsøen. På en smuk solskinsdag er det en helt særlig oplevelse, selv for helt små, som kan kravle rundt i græsset, når I når helt ind i borgruinen. Udsigten på vej til toppen er helt fantastisk, så vær klar med kameraet!

Frokost på et røgeri

Frokost på et røgeri

Solskinsøen har ganske mange røgerier og er I til fisk, skal I helt sikkert lægge vejen forbi et af dem. Nyd en lækker frokost med Sol over Gudhjem eller måske en lækker nyrøget laks. Skal I have lidt med hjem til frokost dagen efter i ferielejligheden, kan I helt sikkert også det.   

Påskejagt i Gudhjem

Påskejagt i Gudhjem

Hvert år til påske byder den hyggelige by Gudhjem på påskejagt, hvor I kan finde påskeæg rundt omkring i byen. I kan deltage i en masse skægge konkurrencer, smage sæsonens første is og så holder butikkerne også åbent! Så får I og jeres børn helt sikkert en dejlig påskeferie!