Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Pierre et Vacances ferielejligheder

Sommerferie i formidable Frankrig

Pierre et Vacances ferielejligheder i Frankrig

Nyd sommerferien i Pierre et Vacances fede ferielejligheder i Frankrig, og få markedets bedste priser! Ferielejlighederne ligger i skønne områder på Den Franske Riviera, Provence, Alsace og Normandiet. Når I bor i en ferielejlighed fra Pierre et Vacances, får I ekstra privatliv på ferien og adgang til pool, ofte tæt på hyggelige byer og fantastiske strande, så der er garanti for den bedste familieferie. Samtidig vil I opleve alt det bedste, Frankrig har at byde på: God mad, lækker vin, skønne strande, enestående natur og smukke omgivelser. Se alle muligheder nedenfor. Læs mere
Læs mere
Luk

Sommerferie i Pierre et Vacances ferielejligheder

Frankrigs fedeste ferielejligheder

Frankrigs fedeste ferielejligheder

Få ekstra komfort på ferien, når I bestiller en af Frankrigs fedeste ferielejligheder med plads til familiehygge. I får lidt mere ro og privatliv på ferien, I kan nyde morgenmaden i ferielejligheden, lade som om I er hjemme og tilberede lokale lækkerier sammen. Der også plads til at nyde et glas lækker fransk rødvin på terrassen om aftenen, når børnene er lagt i seng.

Pool og strand

Pool og strand

Fælles for alle vores ferielejligheder i Frankrig er, at de har adgang til pool eller ligger ved stranden, så hele er garanteret en skøn badeferie for hele familien.

Frankrig byder både på vilde kyststrækninger og smukke og lækre sandstrande, så I kan nyde solen og hoppe i bølgen blå.

Oplev Den Franske Riviera og Provence

Oplev Den Franske Riviera og Provence

Friferie byder på ferielejligheder i nogle af Frankrigs mest spændende områder. Den Franske Riviera byder på brede strande, smukke middelhavsbyer og eventyrlige klippelandskaber.

Besøg både Cannes, Nice og Monaco, hvor I kan shoppe, nyde stranden eller opleve La Croisette-promenaden. I Provence kan I gå på opdagelse i de autentiske franske landsbyer og opleve den fantastiske natur. Her er der rig mulighed for at udfordre hele familien i white water rafting eller på mountainbike.

Alsace og Normandiet

Alsace og Normandiet

Alsace ligger i det nordøstlige Frankrig og området er især kendt for sine vine, som er perfekte til en hyggestund i jeres ferielejlighed. Her er mange udflugtsmuligheder fx til Strasbourg, Colmar, Tyskland eller måske Luxembourg.

Normandiet er et sandt mekka for historieelskere, og her kan I gå i gallernes fodspor eller genopleve de Allieredes landgang under 2. Verdenskrig.Naturen i Normandiet er fantastisk og byder på en uforglemmelige kystlinje.