Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Tag børnene med til Adriaterhavskysten

Lad sommerferien til Adriaterhavskysten i Italien, hvor I bor i hyggelige ferielejligheder. Her er god plads til hele familien, og I er sikret en skøn ferie.

Alle ferieboliger ligger på dejlige feriesteder med lækre poolområder og sjove aktiviteter, så I sikret den allerbedste familieferie. De brede sandstrande ved Adriaterhavet er meget børnevenlige, da der ikke blive hurtigt dybt og bølgerne er små. Netop det gør en ferielejlighed ved Adriaterhavskysten til det oplagte sted for børnefamilien.

Se nogle af de allerbedste muligheder nedenfor.

Valbella, Adriaterhavskysten, Italien

 • Familievenlige ferielejligheder
 • Et paradis for børn
 • 12 pools i forskellige størrelser

Villaggio Hemingway, Adriaterhavet, Italien

 • Perfekte rammer for en dejlig badeferie
 • 2 lækre poolområder og  kun 100 meter til stranden
 • Mange udflugtsmuligheder

Aprilia Marittima, Adriaterhavskysten, Italien

 • Godt feriested for både par og familier
 • Ferielejlighederne ligger ved lagunen
 • Hyggeligt poolområde

Ai Salici, Adriaterhavskysten, Italien

 • Dejligt poolområde med børnepool
 • Gå til stranden på 10 min. eller hop på strandtoget
 • Lækre lejligheder for hele familien

Sommerferie på Adriaterhavskysten i Italien

Ferielejligheder med gæster på legeplads
Ferielejligheder med gæster på legeplads

Familievenlige ferielejligheder

Læs mere

Alle ferielejligheder på Adriaterhavskysten passer perfekt til børnefamilier og ligger alle på feriesteder med pool, legeplads og sjove aktiviteter for de mindste. Italienerne er gæstfri og meget børnevenlige, så det er det oplaget sted at tage på ferie med små børn. Det er nemt med børn, når I bor i ferielejlighed, hvor I kan lave mad hjemme og ikke er afhængige af at skulle ud med børnene om aftenen, hvis I trænger til at slappe af hjemme efter en sjov dag med gang i den.

Sandstrand ved Adriaterhavskysten
Sandstrand ved Adriaterhavskysten

Gode faciliteter på alle ferielejlighederne

Læs mere

Ferielejlighederne er alle med et dejligt poolområde som indbyder til suveræn afslapning. Her kan man tage en dukkert i vandet eller blot nyde solens stråler på en liggestol i området. Man har selvfølgelig også muligheden for at søge ud til kysten og de smukke sandstrande ved Adriaterhavet. Derudover er disse ferielejligheder børnevenlige med gode aktiviteter og faciliteter. Det kan både være sportsaktiviteter eller underholdning for hele familien. Find den perfekte sommerferie til Adriaterhavet med en af disse ferielejligheder.

Venedig i Italien
Venedig i Italien

Muligheder for udflugter

Læs mere

Tager man på sommerferie til en af disse skønne ferielejligheder der ligger i Italien ved Adriaterhavet, har man gode udflugtsmuligheder. Man kan besøge de mindre byer der ligger i nærheden af hver enkel ferielejlighed, eller man kan tage på et længere visit til den smukke by, Venedig. Denne by er en historisk perle med sine snævre gader, smalle kanaler, smukke bygninger og den charmerende italienske stemning. En tur til Venedig betyder romantiske og eventyrlige oplevelser.