Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Sommerferie på Bornholm

Tag på ferie med familien til Bornholm

Nyd sommeren på Bornholm

Kun 80 minutter med færgen fra Ystad ligger Danmarks perle, Bornholm. Øens smukke natur, spændende seværdigheder og gode restauranter venter på, at give hele familien en dejlig sommerferie. Nyd øens dejlige strande, frodige natur eller besøg de hyggelige byer og seværdigheder i bil eller på cykel. Hos Friferie.dk finder I et bredt udvalg af dejlige ferieboliger, ferielejligheder og hotelværelser, som sørger for et skønt ophold på hele Danmarks solskinsø. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om sommerferie på hyggelige Bornholm

Sommerferie i familiens tempo

Sommerferie i familiens tempo

Når I besøger Bornholm i sommerferien, har I sikret jer en dejlig og afslappende ferie. Bo i hyggelig feriebolig eller ferielejlighed og få god plads, masser frihed og nærvær med hele familien. Her bestemmer I selv spisetider og dagsorden for ferien. Fra hotelværelse, feriebolig eller ferielejlighed har I rig mulighed for at opleve øen. Kom nemt omkring på øen på cykel. Når I cykler vil I automatisk nå at se Bornholms smukke landskaber, i et roligt tempo, end I gør i bil. 


Bornholms idyliske natur

Bornholms idyliske natur

Kom helt ned i gear i den idylliske natur, når I bevæger jer rundt på øen. Den friske luft, de mange solskinstimer og Bornholms smukke landskab sørger for at gøre det muligt at koble helt af. Øen byder på smukke sandstrande i syd og rå klipper på hele øens nordside. Bornholms vestkyst mellem Hasle og Rønne sikrer gode gåture og spændende naturoplevelser. Brug en dag i naturens tegn og besøg NaturBornholm, hvor hele familien kan se nærmere på øens 1700 mio. års lange historie, lige fra dinosaurer, Østersøens fisk, levende krokodiller og meget mere. 

Spis godt på Bornholm

Spis godt på Bornholm

Når I besøger Bornholm, er der rig mulighed for at få eminente smagsoplevelser. Mange kendte og dygtige kokke og restauratører holder til på Bornholm og får besøg af mad- og vininteresserede fra hele verden. Fælles for de fleste restauranter på øen er, at måltiderne er tilberedt med friske og lokale råvarer, hvor kun det bedste er godt nok. På Bornholm kan I opleve et bredt udvalg af restauranter, i alle prisklasser. Spis de klassiske bornholmske retter på bryghusene og røgerierne, oplev fine-dining på Restaurant Kadeau eller smag på god og spændende vin og få en god snak hos Provianten. Læs mere om restauranterne på Bornholm, her. 

Seværdigheder på Bornholm

Seværdigheder på Bornholm

Når I besøger Bornholm er der masser muligheder for at opleve sjove og spændende seværdigheder. Besøg de fire historiske rundkirker på øen, prøv kræfter med en halv meter is på havnen i Gudhjem, de mange bornholmske røgerier, undersøg den dybe klippegrotte ved Helligdomsklipperne eller besøg den ikoniske ruin,  Hammershus. Øen bugner af spændende oplevelser og seværdigheder for hele familien. 

Ideel feriedestination hele året

Ideel feriedestination hele året

Bornholms frodige natur, spændende seværdigheder og dejlige stemning kan nemt opleves hele året rundt. Tag godt med overtøj på, og besøg Bornholm i efterårsferien, eller oplev det spirende forår og lune sommerdage på øen i påskeferien, Kr. Himmelfartsferien eller i St. Bededagsferien