Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Top 5 ferielejligheder

Hyggelige og familievenlige ferielejligheder

De bedste ferielejligheder - top 5

Vores gæster har kåret deres Top 5 favorit ferielejligheder, og nu kan I også prøve dem!
Vælg mellem Italien, Kroatien, Frankrig og Bornholm. Fælles for alle ferielejlighederne er, at de ligger på familievenlige feriesteder med skønne pools og masser af aktiviteter til børnefamilier. Ferielejlighederne er hyggelige og passer perfekt til årets familieferie.

Se mulighederne nedenfor.

1. Valbella, Adriaterhavskysten, Italien

Gæsterne siger:

"Super godt sted! Skøn bolig med stor altan og udsigt til pool, som vi benyttede hver dag. Kun 1 km til lækker sandstrand."

2. Belvedere Village, Gardasøen, Italien

Gæsterne siger:

"Rigtig dejligt sted med gode pools for hele familien. Man får meget for pengene."

3. Cannes Francia, Den Franske Riviera, Frankrig

Gæsterne siger:

"Dejligt sted, hvor der er noget for både børn og voksne. Stor dejlige pool med aktiviteter på udvalgte dage."

5. Gudhjem Feriepark, Bornholm, Danmark

Gæsterne siger:

"Et dejligt sted, tæt på natur, strand og Gudhjem. Friferie sørgede for alt - også færgebilletten til en god pris."

4. Del Mar, Istrien, Kroatien

Gæsterne siger:

"Fantastisk feriested for både store og små. Poolen blev benyttet flittigt, men også alle aktiviteterne for børnene var en succes."

Top 5 ferielejligheder

Den suveræne vinder

Den suveræne vinder

Som den klare vinder, og i toppen over favorit ferielejligheder kåret af gæsterne, ligger Valbella. Disse ferielejligheder er placeret ved Adriaterhavskysten i Italien. Feriestedet er især anbefalet af vores gæster for den skønne ferielejlighed med stor altan og smuk udsigt til poolen. Derudover er der kun 1 km til en lækker sandstrand. Valbella har hele 12 svømmebassiner og mulighed for aktiviteter på fodboldbanen, volleyballbanen, tennisbanerne og legepladsen. Her er også en restaurant/pizzaria, samt en hyggelig bar. Valbella er det perfekt valg for familieferien i en ferielejlighed.

Runner-up og tredjeplads

Runner-up og tredjeplads

Som runner-up ligger Belvedere Village, der er placeret ved Gardasøen i Italien. Disse ferielejligheder ligger i en fredelig og afslappet atmosfære. Feriestedet har et skønt poolområde med et sjovt vandland for de små og tre laguneformede pools. Feriestedet har også sjove sportsaktiviteter og en god restaurant.

På en tredjeplads ligger ferielejlighederne på Cannes Villa Francia, som er placeret ved Den Franske Riviera. Gæsterne anbefale dette sted på baggrund af den store pool og de gode aktiviteter. Ferielejlighederne er smukke og moderne.

De sidste blandt de bedste

De sidste blandt de bedste

Som nummer 4 finder vi ferielejligheden Del Mar som ligger i Istrien i Kroatien. Dette lækre feriested ligger helt ud til havkanten og har et skønt poolområde med solterrasse. Ferielejlighederne er lyse og i flere størrelser. Der er både et aktivitetsprogram og restaurant, pizzaria og isbar.

Rosinen i pølseenden, og en af de bedste ferielejligheder, finder vi faktisk i Danmark. Det er nemlig Gudhjem Feriepark som ligger på Bornholm. Dette feriested bliver anbefalet af vores gæster på baggrund af den korte afstand til både natur, strand og byen Gudhjem. Ferieparken har også et dejligt poolområde.