Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 14%

Ugens Gode Tilbud: Uge 29 på Villa Paola ved Den Italienske Riviera

Spar 19% på 1 uges sommerferie i uge 29 i smukke Villa Paola ved Den Italienske Riviera i Italien. I bor i en 3-stjernet ferielejlighed på 28 m². Slap af og nyd badeferien ved sandstranden, hop en tur i poolen eller tag et smut til den stemningsfyldte ferieby Finale Ligure. I kan også nyde lækker italiensk gastronomi, cocktails eller tage på shopping - alt indenfor kun 400 meters rækkevidde.

Den Italienske Riviera byder på masser af skønne oplevelser. I kan feks. tage en dagstur til regionshovedstaden, Genova, eller på opdagelse i nationalparker der er erklæret verdensarv af UNESCO. Her findes der noget, som vil kunne tiltale alle i familien.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud lige her.

SPAR op til 19% 
1 uges sommerferie i uge 29

Villa Paola ved Den Italienske Riviera i Italien

Lejlighed 28 m² max 4 pers.  

13/7 - 20/7 2019

Førpris kr. 4.726 ,-

Pris fra KUN kr. 3.808 ,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!