Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud: Sommerferie uge 27 på Vilas Rubin i Kroatien

Tag familien med på sommerferie i uge 27 til det dejlige resort Villas Rubin, som ligger i Istrien i Kroatien. I sparer op til 20% på 1 uges sommerferie med Ugens Gode Tilbud.
Villas Rubin ligger tæt på den byen Rovinj, hvor I kan gå op opdagelse i den hyggelige, gamle bydel med restauranter, der byder på traditionelle retter og god vin. Slap af og nyd feriestedets hyggelig poolområde med rutsjebaner, der ligger direkte til stranden.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud lige her.

SPAR op til 20% 
1 uges sommerferie i uge 27

Villas Rubin i Istrien i Kroatien

Lejlighed 33 m2 - N41 max 4 pers.  

29/6 - 6/7 2019

Rabat kr. 1.799,-

Pris fra KUN kr. 7.449,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ferielejlighed ud til pool
Ferielejlighed ud til pool

Ugens tilbud på ferieboliger

Læs mere

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie. 

Familie på tre i strandkanten
Familie på tre i strandkanten

Kort og godt om ferieboliger

Læs mere

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!