Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 22%

Ugens Gode Tilbud: Sommerferie uge 27 på Le Crystal i Frankrig

Spar 22% på 1 uges sommerferie i uge 27 på skønne Le Crystal på Den Franske Riviera i Frankrig. I bor i den hyggelige by Cagnes-sur-Mer, der byder på en dejlig strand med store sten og en hyggelig havn med gode fiskerestauranter. I kan også benytte Le Crystals tagpool, hvor I kan nyde solen.
Der er mange gode udflugtsmuligheder fra Le Crystal, og det er oplagt at besøge Nice, Cannes og Monaco.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud lige her.

SPAR op til 22% 
1 uges sommerferie i uge 27

Le Crystal på Den Franske Riviera i Frankrig

Lejlighed 32 m² max 4 pers.  

29/6 - 6/7 2019

Rabat kr. 924,-

Pris fra KUN kr. 3.310,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!