Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 41%

Ugens Gode Tilbud: Spar 41% på Warsberg i efterårsferien

Tilbring efterårsferien på Warsberg i Midttyskland. Warsberg ligger i Saarburg i det vestlige Tyskland i et grønt og naturskønt område. Feriestedet byder på dejlige aktiviteter for hele familien med bl.a. indendørs vandland, minigolf, mini zoo, miniklub og flere sportsfaciliteter. I finder derudover også flere spisemuligheder, et lille supermarked og mange udflugtsmuligheder i nærområdet. 

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud

Spar 41%

4 nætter i uge 42

Warsberg i Tyskland

Bungalow 65 m2 Standard - max 6 pers. 17/10 - 21/10 2022

Førpris 4.008,-

Nu fra KUN 2.372,-


Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!