Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 35%

Ugens Gode Tilbud: Spar 35% i uge 29 på Hotel Well i Kroatien

Lad sommerferien 2020 gå til det nordlige Kroatien tæt på Slovenien, og bo på Hotel Well med All-Inclusive. Her kan I slå jer løs i de mange pools både inde og ude og suse ned af vilde vandrutsjebaner.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud lige her.

Spar 35%

7 nætter i uge 29

Hotel Well i Kroatien

Hotelvær. connection rooms

Inkl. All-Inclusive light  

11/7 - 18/7 2020

Førpris kr 19.983,-

Pris fra KUN kr. 13.088,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!