Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 30%

Ugens Gode Tilbud: Spar 20% i uge 28 på Cap Esterel i Frankrig

Lad sommerferien 2021 gå til Den Franske Riviera, og bo i ferielejlighed på Cap Esterel. Her kan I slå jer løs i de mange pools, nyde den private strand, prøve golfbanen og blive forkælet i spaen.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud

Spar 20%

7 nætter i uge 28

Cap Esterel i Frankrig

Ferelejlighed til max 5 pers.  

10/7 - 17/7 2021

Førpris kr 10.620,-

Pris fra KUN kr. 8.493,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!