Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 54%

Ugens Gode Tilbud: Spar 54% på Poiano i sommerferien

Lad sommerferien gå til det et af Gardasøens mest populære feriesteder. Bo på lækre Poiano med rummelige værelser og morgenmad inklusiv i prisen. Nyd et dejligt poolområde eller en forfriskende drink med livemusik. 

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud

Spar 54%

7 nætter i uge 26

Poiano ved Gardasøen i Italien

Junior Suite max 4 pers. 

25/6 - 2/7 2022

Førpris kr 28.052,-

Nu fra KUN kr. 12.816,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!