Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Ugens Gode Tilbud på Feriebolig

Spar op til 19%

Ugens Gode Tilbud: Spar 14% i uge 31 på ferieboligen Michelangelo ved Adriaterhavskysten i Italien

Lige nu har vi 1 uges sommerferie i uge 31, lige ud til Adriaterhavskysten i den fantastiske badeby Bibione. I bor i en ferielejlighed på 30m² og har adgang til et smukt poolområde og kun 500 meter til en skøn børnevenlig sandstrand.

Bibione er en dejlig ferieby med hyggelige restauranter og spændende butikker og derudover så er der kun en kort tur til den vidunderlige sejlende by Venedig, så det er en oplagt dagsudflugt som byder på noget for både børn og voksne.

Bestil Ugens Gode Feriebolig Tilbud lige her.

Spar 14%

1 uges sommerferie i uge 31

Ferielejlighed på Michelangelo ved Adriaterhavskysten i Italien

Lejlighed 30 m² max 4 pers.  

27/7 - 3/8 2019

Førpris kr. 5.974,-

Pris fra KUN kr. 5.163,-

Ugens tilbud - feriebolig

Ugens tilbud på ferieboliger

Ugens tilbud på ferieboliger

Hver uge hos Friferie kan du finde et godt og billigt tilbud på en lækker feriebolig. Hvis du ønsker en dejlig ferie med din familie i en feriebolig i syden, så hold hellere øje her. Der er nemlig mange og gode penge at spare. Et eksempel på et godt tilbud på en feriebolig kan være: en lækker og moderne ferielejlighed i Istrien i Kroatien. 

Du finder ikke billigere tilbud end dem der er her hos Friferie.

Kort og godt om ferieboliger

Kort og godt om ferieboliger

En feriebolig er med til at give jer den ultimative frihed. En feriebolig kan både være et feriehus eller en ferielejlighed, og de kan findes i områder og lande over hele Europa. Det kan være en feriebolig der ligger i en storby, eller det kan være en feriebolig der ligger i naturrige omgivelser ud til stranden. Der er mange muligheder! 

I en feriebolig er der også god tid til intime familiestunder, da I har mulighed for at lave mad hjemme og nyde det sammen i eget selskab. Følg med i tilbuddene på ferieboliger hver uge, så kan det være at I finde jeres næste ferie!