Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Feriebolig Barcelona området

Barcelona - Storbyen der har det hele!
Strand- og storbyferie
Skønne rummelige lejligheder
Lækre spanske specialiteter
Stort udvalg af sightseeing, shooping og cafébesøg
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i pulserende Barcelona

Hvis I er til storbyferie kombineret med strandferie med masser af sol, er Barcelona den perfekte by at besøge. Her har I både rig mulighed for en masse shopping, sightseeing og cafébesøg efterfulgt af en dejlig tur til den palmeklædte sandstrand. Gå ikke glip af Gaudi's bygningsværker som kirken La Sagrada Familia, der er en af byens kendte varemærker. Byen er på alle måder fantastisk - en stor kulturel oplevelse - et kendt mode mekka - en stolt fodboldby og så er den smækfyldt med kulinariske oplevelser. Barcelona er alle pengene værd! Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Barcelona området

Læs mere om Barcelona området

Bo godt i centrum af byen

Bo godt i centrum af byen

I Barcelona tilbyder vi udspecificeret ferielejligheder med god beliggenhed.
Alle lejlighederne er beliggende centralt med omtrent 10-20 minutters gang til den gamle bydel af Barcelona eller Plaza Catalunya og indeholder et fuldt udstyret køkken, kaffemaskine, brødrister og mikroovn. Alt I alt får I en god base og frihed til at udforske den dejlige storby. Bestil jeres ferielejlighed i Barcelona på vores hjemmeside eller kontakt vores dygtige rejsekonsulenter på 7015 4141.

Sightseeing i Barcelona

Sightseeing i Barcelona

Tag som det første en tur ned af ramblaen med de mange gøglere, der dagligt optræder og tjener sine penge her. Ramblaen er lang og fortsætter helt ned til havnen, hvor Columbus statuen står og peger ud mod havet, for at demonstrere startpunktet for hans fantastiske rejse.
I kan med fordel bruge dagen på sightseeing, hvor I absolut skal afsætte tid til at se Gaudi's fantastiske bygningsværker, kirken La Sagrada Familia og Parc Güell, hvor Gaudi boede indtil sin død.

Smag på spanske specialiteter

Smag på spanske specialiteter

Spanien er kendt for deres lækre mad og I skal ikke snydes for landets specialiteter som paella, sangria og lækre oste. La Boqueria-markedet midt på Ramblaen må I ikke gå glip af, der findes blandt andet lufttørret serrano skinke, chorizo pølse, friske fisk og grøntsager - her kan der handles ind til alt hvad hjertet begærer og efterfølgende kan der prøves kræfter af med spanske specialiteter i ferielejligheden. Aftenen kunne I blandt andet bruge på Plaza Real, hvor alle samles om bordene på de mange restauranter. Byen er også fyldt med cafeer, diskoteker og natklubber, så der er rig mulighed for at danse sig ind i den catalanske nat.

Et sandt shoppingmekka

Et sandt shoppingmekka

Barcelona er meget mere end lækkert mad og seværdigheder - det er en by med masser af shoppingmuligheder. Her finder man både de kendte designerbutikker og mærkevarer, internationale forretninger, outlet og shoppingcentre samt små lokale tøjbutikker. Besøg den smukke og brede boulevard Paseeig de Gracia hvor du er omgivet af forretninger, grønne træer og moderne arkitekturbygninger. De populære shopping områder i centrum, som shoppingcentre og kædebutikker holder ikke siesta - og det giver derfor rig mulighed for at shoppe det meste af dagen!