Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Costa Azahar

Den perfekte ferie ved Costa Azahar
Ferielejligheder tæt på strand
Bjergrigt område med hyggelige byer
De bedste havblå badestrande
Vandre, dykke og dase
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Costa Azahar

Bo i en skøn ferielejlighed ved kysten Costa Azahar og få stillet badelysten på de hvide sandstrande ved det skønne blå Middelhav. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Azahar

Ferielejlighederne ved kysten

Ferielejlighederne ved kysten

Vælger I at tage på ferie ved Costa Azahar kysten i det østlige Spanien, får I et fantastisk ophold og den perfekte ferie i en ferielejlighed. Der er et bredt udbud af ferielejligheder i området, og ferielejlighederne har en perfekt placering tæt på badestrande, storbyer og en masse spændende udflugtsmål. Bliv meget klogere på ferielejlighederne her på hjemmesiden og find den ferielejlighed, der passer jeres ferie bedst. 

Kystens lækre badestrande

Kystens lækre badestrande

Det er nogle helt utroligt skønne badestrande, som vil møde jer på den smukke Costa Azahar kyst, hvor I kan nyde livet fra en solseng i de afslappende omgivelser til lyden af bølgernes brusen. Det bløde, fine og gyldne sand, det varme azurblå hav og den skønneste udsigt over Middelhavet danner de perfekte rammer for jeres badeferie ved den spanske østkyst.     

Oplevelser ved Costa Azahar

Oplevelser ved Costa Azahar

Costa Azahars kyst er præget af betagende bjerge med små bjergbyer, duftende appelsinlunde, oliventræer i snorlige rækker og pulserende badebyer med hvide indbydende sandstrande. Kysten har det hele, så I skal huske at pakke vandreskoene, dykkerbrillerne og snorkel, og så skal I glæde jer til at opleve den spanske kultur, og ikke mindst den spanske spise med lækker tapas og lokale vare.