Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Costa Blanca

Badeferie ved Costa Blanca
Se bjergene i Serra Mariola
Hvide strande og blåt badevand
Besøg den spændende by Dénia
Spændende udflugtsmål, bla. Ibiza
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Costa Blanca

Ved Costa Blanca kysten får I oplevelser af enhver art, og ikke mindst får I de bedste strande for en perfekt badeferie i Spanien i ferielejlighedernes skønne omgivelser. Den smukke hvide kyst, Costa Blanca, strækker sig hele 200 km langs den spanske østkyst. Den dejlige kyststrækning byder på solrige dage, masser af aktiviteter, seværdigheder og charmerende spanske byer. Der er lidt af hvert til alle, da kystens omgivelser giver mulighed for både at få en eventyrlig, aktiv, solrig og afslappende ferie ud til det turkisblå Middelhav. Langs Costa Blanca finder du både dejlig natur, oplevelsesparker, store som små byer og mange udflugtstilbud. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Blanca

Ferielejligheder i populære områder

Ferielejligheder i populære områder

Langs den spanske kyst Costa Blanca i provinsen Alicante kan I holde ferie i en hjemlig ferielejlighed, som egner sig til både familie, par og venner, og har kort afstand til badestrand og interessante destinationer. I finder den perfekte ferielejlighed for jeres ferie ved Costa Blanca her på hjemmesiden, hvor I kan finde informationer om ferielejlighedernes faciliteter og beliggenhed. Hvis I vil høre mere om stedet eller opholdsmulighederne, er I velkomne til at kontakte os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41.  

Badestrande ved Costa Blanca

Badestrande ved Costa Blanca

Den lange kyststrækning råder over mange skønne strande med hvidt sand, små charmerende bugter og azurblåt vand. Blandt de allerbedste strande finder I La Granadella, som er beliggende i den nordlige del af Costa Blanca. Stranden ligger i en hesteskosformet bugt og er meget populær til snorkling og badning grundet dens meget klare vand. Strandene ved Costa Blanca er kendetegnet ved det fineste, hvide og bløde sand, som er et meget smukt syn. I kan både finde brede og børnevenlige strande med vandlegetøj og bådudlejning, men også de mere klippepræget strande med gode muligheder for at dykke efter fisk blandt sten i det turkisblå vand.      

På tur ved Costa Blanca kysten

På tur ved Costa Blanca kysten

Hvis I vil opleve mere af Alicante skal I tage på ture i området, hvor I kan opleve den 2600 år gamle paradisiske palmelunden i Elche, vandfaldene ved Algar med svømmeture i flodlejet eller lagunerne. I kan også tage til de populære turistbyer med hyggelige kvarterer, små unikke restauranter og masse af andre spændende seværdigheder. I storbyen Alicante får I kulturelle, historiske og gastronomiske tilbud, hvor I kan skabe jer et overblik over byen fra middelalderborgen Santa Barbara. 

Nyd godt af Costa Blancas fantastiske madkultur

Nyd godt af Costa Blancas fantastiske madkultur

Den spanske gastronomi er noget for sig, og helt sikkert noget der skal opleves. De små lækre tapas-retter er blevet enormt populære og har spredt sig til hele Europa. Men hvem har mere styr på at tilberede tapas end spanierne selv? Der findes et væld af små, lokale og kvalitetsrige tapasbarer ved Costa Blanca. Derudover er den lækre risret, paella, en nationalret, som falder i god jord hos mange madelskende turister. Du kan endda smage udsøgte paella-måltider i rettens hjemby Valencia, hvor du også kan smage på den lækre, lokale drink, Agua de Valencia. Det spanske dessertkøkken er kendt for de populære churros, crepes og lækre is.