Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Costa Brava

Besøgsværdige Costa Brava
Besøg Girona og Barcelona
Skønne ferielejligheder ved kysten
Naturoplevelser og kulturelle seværdigheder
Gyldne badestrande og blåt vand
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Costa Brava for hele familien

I Costa Brava kommer I ikke uden om at skulle på badeferie på de gyldne sandstrande og hoppe i det blå hav, som I bor tæt på i en skøn ferielejlighed ved kysten. I vil opleve fantastiske badestrande, kulturelle seværdigheder, naturoplevelser, storbyer og den lækre spanske gastronomi. Her finder I derfor omgivelserne for den bedste familieferie, hvor både voksne og børn vil glæde sig. På Friferie har vi kvalitetsstemplet alle ferielejlighederne, så vi er sikre på, at vi finder netop den ferielejlighed, der opfylder jeres feriedrømme. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa Brava

Ferielejligheder i et sandt ferieparadis

Ferielejligheder i et sandt ferieparadis

Den populære og smukke kyststrækning, Costa Brava, strækker sig fra Pyrenæerne ved den franske grænse ned til den populære storby, Barcelona. Costa Brava er et rent ferieparadis beliggende blandt frodig natur, smukke omgivelser og ud fra charmerende feriebyer. Der er masser af mulighed for aktiviteter, udflugter og afslapning ved den gyldne kyst, som alle familiens medlemmer kan nyde godt af.

Kunne du og din familie tænke sig at drage til den gyldne Middelhavskyst, er der et stort udvalg af skønne ferieboliger og hoteller langs kystlinjen. Hvis I vil høre mere om området og opholdsmulighederne, skal I være velkomne til at give os et uforpligtende opkald på telefon 70 15 41 41.


Masser af soltimer på ferien

Masser af soltimer på ferien

Kunne I tænke jer at holde ferie i naturskønne områder og tilbringe mange soltimer på stranden, så er Costa Brava feriedestinationen for jer. Her får I blåt badevand, gyldne sandstrande og frodige landskaber i den smukke provins Girona. I mellem Pyrenæerne og Middelhavet gemmer sig en perle med masser af oplevelser, og I får afslapning i solstolene under parasollerne, kulturelle arkitektoniske vidundere og storbyoplevelser med god spise.

Pragtfulde, gyldne strande og dejlige poolfaciliteter

Pragtfulde, gyldne strande og dejlige poolfaciliteter

Costa Brava-kysten råder over de mest fantastiske og spektakulære strande med smukke bugter, betagende natur, dejlige sandstrande og azurblåt hav. Ud fra den charmerende fiskerby, Blanes, ligger der lange sandstrande med uberørte omgivelser og fine faciliteter. Stranden Se Caleta i Lloret de Mar er en smuk sandstrand velegnet til snorkling, som ligger blandt flotte klippesider og med et billedskønt slot. Listen over dejlige strande på Costa Blanca er lang, men du kan være sikker på, at der er skønne strande ud fra og mellem hver by på hele strækningen.

Langs Costa Brava findes der et hav af hoteller og ferieboliger beliggende ud til vandet eller i de charmerende byer ved kysten. Mange af disse råder over skønne faciliteter og suveræne poolområder.

Mange oplevelser for hele familien

Mange oplevelser for hele familien

Uanset om I er på badeferie eller vil opleve provinsen, skal I benytte muligheden for at tage på stranden, da det er en oplevelse i sig selv, at mærke det bløde varme sand under fødderne. Derudover skal I tage på udflugt til de græske ruiner og gamle bygningsværker og blive klogere på Cataloninens historie. Naturen er også en fantastisk oplevelse, og I kan opleve Pyrenæernes frodige bjergsider eller tage i nationalparken Cap de Creus. Girona og Barcelona er de storbyer, I skal besøge, hvis I vil opleve kultur, spansk gastronomi og shoppe souvenirs. 

Smag på de udsøgte catalanske retter

Smag på de udsøgte catalanske retter

Langs kysten finder du masser af herlige restauranter, caféer og barer, som serverer mad og drikke til enhver smag. Den catalanske mad siges at være den bedste i hele Spanien. Dette skyldes den skønne kombination af friske råvarer fra bjerglandskaberne og havet. Du kan blandt andet smage den catalanske torskesalat, Esqueixada de bacallá, det populære brød med friske tomater og olivenolie eller de grillede grønne Calçots. Derudover byder det catalanske køkken på velkendte spanske retter såsom Paella og Tapas, hvor især Patatas bravas med Alioli er populært. Catalonien er også kendt for sine delikate vine og cava, som kan nydes både på restauranter og caféer. Til dessert er den catalanske cremebudding, Crema Catalana, et oplagt valg, som får de fleste munde til at løbe i vand.