Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Costa del Sol

Sommer ved Solkysten
Skønne badestrande og havnebyer
Besøg Marbella og Málaga
Akvarier og forlystelsesparker i Benalmádena
Leg med aber på Gibraltar
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Costa del Sol

Hvert år valfarter tusindevis af turister til solkysten i det sydlige Spanien. Costa del Sol opfylder alle charterkrav, og du er garanteret en ferie med sol, afslapning, skønne omgivelser samt minder, der varer for livet. Costa del Sol har længe været en af danskernes favoritdestinationer med god grund. Costa del Sol er kendt for deres venlige folkefærd og gode service, spændende historie, smukke natur og sidst men ikke mindst deres formidable smagsoplevelser og blændende storbyliv. Med andre ord, der er noget for enhver – storbyrejsende som chartergæst. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Costa del Sol

I ferielejlighed ved Costa del Sol

I ferielejlighed ved Costa del Sol

Costa del Sol er en populær feriedestination i Spanien med subtropisk klima, bademuligheder og spændende udflugtsmål, hvor I får ferie med solgaranti i trygge rammer. I bor i en skøn ferielejlighed med havudsigt, svømmepool og badestrand, og her kan I skabe rammerne om den perfekte ferie for jer. Vil I vide mere om ferielejlighedernes faciliteter, muligheder og beliggenhed, kan I finde informationerne her på siden eller kontakte os på 7015 4141, og få vejledning fra en af vores hjælpsomme medarbejdere.    


Badeferie for hele familien

Badeferie for hele familien

Tager I på ferie til Costa del Sol, kan det varmt anbefales at bo i en ferielejlighed, da I både kan tage på udflugter og samtidig bor tæt på stranden. På denne måde går I hverken glip af de interessante storbyer og mange fornøjelser og får samtidig badeferie for hele familien. Strandene er meget børnevenlige med lavt og roligt vand, og det bløde, fine sand og dejlige blå hav indbyder til flere timer i afslappende omgivelser på stranden. På stranden finder I strandstole, parasoller, butikker og forskellige udlejningsfirmaer med små både og andre vandaktiviteter. Hvis du er mere til pool end strand, så frygt ej, der er nemlig masser af skønne poolområder ved mange af vores ferielejligheder og helt sikkert også et, der passer til dig og dine medrejsendes behov.

Meget mere end badeferie

Meget mere end badeferie

Costa del Sol strækker sig fra klipperne ved Gibraltar til bjergene ved Sierra Nevada i Andalusien i Sydspanien. Kysten er kendt for de meget fine badestrande, et behageligt klima og så er der mulighed for naturoplevelser. I kan tage til klipperne ved Gibraltar og gå på opdagelse i et spændende landskab, hvor I måske kan spotte de vilde aber, og i Sierra Nevada kan I vandre på det knap 3500 meter høje bjerg, som er et af de højeste på den Iberiske halvø. Derudover der også fornøjelser overalt med tapasbarer, vin, golfbaner og spændende storbyer som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga. Andalusiens hovedstad Sevilla oser af storbycharme, og der er et væld af kulturelle oplevelser at tage med sig hjem. Lige såvel ligger en af Spaniens store rejsemål Málaga inden for rækkevidde og er bestemt også et besøg værd, hvis man har mod på at lære Spanien bedre at kende.

Spansk for begyndere og madelskere

Spansk for begyndere og madelskere

Noget, mange forbinder med Spanien, er tapas. I kan få tapas på de fleste barer og restauranter i den sydlige provins, men hvis I har lyst til at smage, hvordan ægte autentisk spansk mad smager, så skal I gerne opsøge de små lokale spisesteder, man finder i de hyggelige stræder og gader. Her finder I alt fra små spanske specialiteter til de mere kendte retter som eksempelvis paella, tortilla og gazpacho.

Om Costa del Sol

Om Costa del Sol

Den famøse solkyst spænder over en strækning på ca. 200 km i den sydlige del af Málaga, kaldet Andalusien. Mere end 300 solskinsdage om året pryder klimaet i det sydspanske. Costa del Sol er dog mere end strand og storby, du finder nemlig også en skøn natur, der er værd at udforske. Andalusiens bjerge rummer masser af autentisk atmosfære og et folkefærd, der i den grad er værd at hilse på. Skulle du have nogle spørgsmål omkring området, så ring endelig til os på 7015 4141.