Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Costa Dorada

Kystsrækningen Costa Dorada
Ferielejligheder tæt på strand og by
Stort udbud af skønne sandstrande
Aktiviteter og afslapning
Besøg storbyen Barcelona
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Costa Dorada

I de smukke spanske omgivelser ved Costa Dorada kysten, bor I i en skøn ferielejlighed tæt på strand og storbyer, og I kan holde ferie på jeres helt egne præmisser, om I er en familie, et par eller venner. Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Costa Dorada

Læs mere om Costa Dorada

Ferielejligheder tæt på strand

Ferielejligheder tæt på strand

Hvis I gerne vil på ferie i Spanien og vil bo tæt på strand, by og oplevelser, skal I booke ferie i en dejlig ferielejlighed ved den nordøstlige kyststrækning Costa Dorada i Catalonien. Her får I let adgang til hvide sandstrande, er omgivet af skøn natur og andre spændende oplevelser, og ikke mindst bor I tæt på den spanske storby Barcelona. Er en ferie i ferielejlighed ved Costa Dorada lige noget for jer, så læs nærmere om ferielejlighedernes beliggenhed, faciliteter og andet her på hjemmesiden, hvor I bliver meget klogere på den perfekte ferielejlighed for jeres ferie i Spanien. 

Barcelona

Barcelona

Den mest populære storby ved Costa Dorada kysten er Barcelona, og det er ikke uden grund. Barcelona gemmer på en masse oplevelser, og I kan tage i naturparker, på museer eller spise tapas på de mange spisesteder. Blandt de mest oplevelserige seværdigheder kan nævnes den storslået kirke La Sagrada Familia, den mærkværdige bygning Casa Milà, den lange gågade La Rambla med markedet La Boqueira, bjerget Tibidabo med katedralen Sagrat Cor på toppen samt fodboldklubben FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. I kan også tage til storbyen for at underholde de mindste i forlystelsesparkerne Tibidabo og Park Güell i fantastiske omgivelser.  

Mange fantastiske byer

Mange fantastiske byer

Barcelona er ikke den eneste fantastiske by langs kysten, og der er mange andre spændende storbyer, hvor der er rig mulighed for at shoppe amok, spise lækker spansk gastronomi og opleve kulturelle seværdigheder. I den historiske by Tarragona vil I blive mødt af storslået bygninger fra antikken, som mødes af nye kvarterer og strandpromenader, der strækker sig helt ind til byens centrum ved hovedstrøget Rambla Nova, hvor den gamle og nye by samles på en høj klippe med en fantastisk udsigt over havet. I Salou får I både temapark og vandland, og byen indbyder til aktiviteter både på land og i havet. Sitges har intet mindre end 17 strande, og har det tilfælles med Tarragona og Salou, at strandene er brede, sandet er hvidt, og vandet er perfekt for svømmeture i Middelhavet. 

 

Byernes bedste badestrande

Byernes bedste badestrande

Kysten har nogle af de bedste badestrande i Spanien, og der er virkelig mange at vælge imellem. Strandene varierer i størrelse, men alle har det fineste, bløde sand og det lækreste badevand. Den 150 meter brede og fire kilometer lange Riumar Beach ligger i naturreservatet Delta de L'ebre blandt klipper og er eftertragtet for naturentusiaster. Playa del Milagro er en af ​​Tarragonas fantastiske strande, som ligger langs en vejstrækning til byens centrum og omkranset af en strandpromenade med palmer og hyggelige caféer. Uanset om I rejser som familie, venner eller par, så er der en ideel strand for jeres behov på strandferie ved Costa Dorada.