Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Sverige

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Sverige

Bestil en dejlig ferielejlighed i Sverige og kør, gå, cykel eller sejl igennem det smukke svenske landskab med store skove, røde træhuse og bakkede ruter, og få oplevelser for hele familien og en masse minder med hjem. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Sverige (1)

Småland
I Småland får I oplevelser for hele familien, og området er skønt at besøge både om sommeren og vinteren. Dejlig svensk natur,...
Familieferie i højsædet
Svenske eventyrsfulde naturområder
Stemningsfyldte temaparker
1 feriebolig

Læs mere om Sverige

Ferielejligheder i Sverige

Ferielejligheder i Sverige

Gør bilen klar til en tur over Øresund til det dejlige Sverige, hvor der venter spændende oplevelser for hele familien i trygge rammer. I bor i de meget familievenlige ferielejligheder i de smukke naturområder ved Småland og Dalarna. Ferielejlighederne i Sverige er den oplagte ferieform for familien, der vil på oplevelse i det svenske landskab, men samtidig vil have et fast bosted på ferien. Bliv meget klogere på den perfekte ferielejlighed for din families Sverige-tur her på hjemmesiden.  
Sverige har fantastisk natur

Sverige har fantastisk natur

På ferie i Sverige får I en alsidig natur, og den vil helt sikkert overraske jer! Naturen er en fryd for øjet, det vil I se, når I bevæger jer igennem landskabet og oplever mosede områder med mange søer, hvor I kan sejle i kano eller fiske. Klipper og bjerge er også en stor del af den svenske natur, og særligt om vinteren benyttes disse til ski- og kælketure. Om sommeren kan I vandre i bjergene, hvilket er et meget smukt syn, eller prøve opturen på cykel. I de store svenske skove kan børnene gå på oplevelse efter skovtrolde og alfer, og forældrene kan nyde skovens stilhed. 

Storbyer for hele familien

Storbyer for hele familien

Vil I kombinere en tur i ferielejlighed med shopping i Sverige er der mange storbyer, der venter på jer. Storbyerne har smukke arkitektoniske bygninger og fine gamle kirker, og I kan komme på en masse spændende museer, samt gåture i de grønne parker. Storbyerne er lette at komme til fra alle rejsedestinationerne og det anbefales at tage til storbyer som Göteborg, Malmø, Jönköping og Växjö. Vil I gerne køre en længere tur, kan I tage til Stockholm og opleve Sveriges hovedstad. Der er mange temaparker på jeres vej til storbyen, og børnene vil elske et besøg i Astrid Lindgren Värld, High Chaparral eller Skara Sommerland. 

Svensk gastronomi

Svensk gastronomi

Skal I være rigtig svenske, så skal I fange jeres egne krebs, prøve Surströmning eller simpelt: fika. Fika er en svensk betegnelse for at drikke en kaffe med en sød kage til. En Bulle er en svensk kanelsnegl, som pyntes med sukkerkrystaller, og er den oplagte kage at spise til kaffen. Krebs, rejer og ferskvandsfisk er udsøgt spise i Sverige, og de fanger lækkerierne i de lokale søer. I skovene samles Karl Johan svampe og morkler, og de mange bær, som blåbær, multebær og tyttebær bliver til lækker syltetøj på morgenbordet. I kommer heller ikke uden om at prøve en köttbullar til aftensmåltidet.