Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Berlin området

Bedste hoteller i fantastiske Berlin
Behageligt og børnevenligt
Hoteller med central placering
Historiske og kulturelle oplevelser
Lækker mad til god pris
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Berlin området

Oplev Berlin og bo på et hyggeligt hotel i Berlinområdet. Her er flere hoteller at vælge imellem om I vil bo tæt på centrum eller mere i udkanten af den spændende by Berlin. Her venter jer en masse historiske oplevelser, god mad til billig penge og smukke gåture i den tyske hovedstad. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Berlin området

Hoteller i Berlin

Hoteller i Berlin

Berlin er en populær storby at tage på ferie til, og det er ikke uden grund. Byen har en utrolig historie, som I kan opleve, og kunst, kultur og kulinariske oplevelser er i topklasse. Bor I på et hotel i Berlin, kommer I hurtigt til alle de spændende og utrolige seværdigheder, som er interessante for både voksne og børn. Find flere informationer om Berlins hoteller her på hjemmesiden eller bestil online på telefon 70 15 41 41.

Hoteller med central beliggenhed

Hoteller med central beliggenhed

Alle de hoteller, som I kan booke i Berlin, har god placering tæt på de mest populære seværdigheder. Hotellerne er familievenlig, har gode faciliteter og indbyder til ren afslapning efter en lang dag til fods rundt i Berlin. Hotelferie er perfekt i Berlin, da det giver mulighed for at se alle de spændende bygninger, museer og meget mere uden I skal tænke på indkøb, madlavning og rengøring.  

Madoplevelser i Berlin

Madoplevelser i Berlin

Priserne er i bund og kvaliteten er i top - I Berlin får I et bredt udbud af mad, og I kan spise kvalitetsmad til rimelige priser i hele byen. I kan tage på de mange forskellige udenlandske restauranter, hvor blandt andet thai og indisk er populære i Berlin. Er I mere til noget lokalt, skal I prøve de små kneiper eller biergartens, hvor I kan få den kendte tyske currywurst med et godt glas tysk øl til. Derudover tilbyder Berlin også en masse lækkerier, og særligt chokolade og kager vil opmuntre hele familien.   

Berlin for børn

Berlin for børn

I Berlin kan I tage børnene med i zoologiske haver og akvarier, og derudover kan I besøge det labyrintlignende mindesmærke Jüdische Denkmal Berlin, hvor børnene kan klatre rundt og finde vej. Hos Fassebender & Rauch kan I komme på chokolademuseum, og bedst af alt kan I besøge butikken og cafeteriaet efterfølgende og sætte tænderne i lækker chokolade. Hos Rittersport kan I lave jeres egen version af den populære kvadratiske tyske chokolade. Børnene vil elske en tur i tv-tårnet og i stedet for at hive dem ind og ud af offentlig transport, så lej en cykel og nyd en familecykeltur i Berlins gader.