Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Feriebolig Hessen

Ferieboliger i Hessen
Mulighed for mange ferieformer
Skøn natur og kultur
Gode ferieboliger til familien
Oplevelser for alle
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hessen i Tyskland

Fra dybe dale til høje bjerge. Fra naturens grønne skove til storbyens høje bygninger. Hessen er området, der har det hele! Natur, kultur, gastronomi, afslapning og aktiviteter. Her kan I få massevis af skønne oplevelser for hele familien præcis, som I vil have det. Derudover er det supernemt at komme til Hessen, da I ikke skal køre særlig langt eller blot flyve til den store lufthavn i området. Glæd jer til at opleve en region med mange muligheder! Læs mere
Læs mere
Luk
Ferieboliger - Hessen

Læs mere om Hessen

Om Hessen

Om Hessen

Hessen er en delstat i det centrale Tyskland, som byder mange forskellige feriemuligheder. I kan tage på vandreferie i grøn natur, storbyferie med kulturelle opleveler, daseferie med wellness og afslapning eller cykelferie i det kuperede terræn. Mulighederne er mange, og det er blot op til jer at vælge, for der er noget for hele familien i Hessen. Læs mere om Hessen her på siden og se udvalget af ferieboliger her! Kontakt os på telefon 70 15 41 41 for at bestille eller hvis I vil skulle have spørgsmål til ferieboligerne.

Spændende byer

Spændende byer

Frankfurt er et sandt kulturcentrum med historiske bygninger, udsøgte spisesteder og byliv for de kulturinteresseret. Men I skal ikke tage langt væk for at få skønne naturoplevelser. Oplev frilandsmuseet Hessenpark i Taunus, som er på UNESCO's verdensarvliste for verdens eneste romerske kastel, der er blevet rekonstrueret. samt naturoplevelserne Vogelsberg, Spessart og Odenwald. 

Naturen

Naturen

Naturen i Hessen byder jer på lidt af det hele! Om I kan lide bjerge, sletter, søer eller skove. Naturen er både afslappende og byder på mange aktiviteter. Der er både noget for vandreinteresserede, vandsportsentusiaster og mountainbikers, samt badesøer, picnicmuligheder og skønne udsigtpunkter. 

Ferieboliger

Ferieboliger

Det er en stor fordel at leje en feriebolig, når I vil på oplevelse i Hessen. Så får I god tid, det er bekvemt, og I kan holde ferie på jeres helt egne præmisser. Nyd samvær med familien og bo i en hyggelig og hjemlig base, hvor I kan lave mad, hygge og slappe af i boligen efter en god og lang dag i Hessen.