Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Midttyskland

Midt i Tyskland
Besøg store og mindre byer
Ferielejligheder med god placering
Dagstur til historiefyldte Berlin
Fantastiske naturoplevelser
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Midttyskland

Bo i en skøn ferielejlighed, hvorfra familien kan gå på opdagelse i den smukke midttyske natur med oplevelser for både store og små. Tæt på ferielejlighederne finder I også en række storbyer med shopping, unik kultur og lækker gastronomi. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Midttyskland

Rejs til Midttyskland

Rejs til Midttyskland

Sæt kursen mod Midttyskland, hvor I får et stort udbud af skønne ferielejligheder i oplevelsesrige tyske byer. Ferielejlighederne er i god stand, og lejlighederne kan rumme både store som små, familier samt par. Ferie i en ferielejlighed i Midttyskland er oplagt, hvis I vil bo i hyggelige og naturskønne områder, men samtidig vil opleve nogle af de større tyske byer som Dortmund, Köln eller Hannover. Bliv meget klogere på den perfekte ferielejlighed for jeres ophold her på siden eller kontakt os på telefon 7015 4141.

Naturoplevelser

Naturoplevelser

Hvis I nyder at komme ud i det fri, så kan I fra ferielejligheden bevæge jer ud i den skønne og smukke tyske natur, som I finder overalt i Midttyskland. I bjergkæden Sauerland kan I gå på opdagelse i de frodige bjergsider eller sejle på floden for foden af bjergkæden. I naturparken Teutoburger Wald i bjergområdet Eggegebirge kan I spotte rovfugle og bisonokser og besøge de unikke, sagnfyldte klipper i parken. Parken er også historisk og kulturel, og I kan se mange gamle borge og klostre. Kan I ikke få nok af naturen, skal I også besøge nationalparken Hainich, hvor I kan gå op ad trætopstien og se udsigten over parken 44 meter over skovbunden eller besøge landsbyen Hütscheroda med vilde katte.

Store og mindre byer

Store og mindre byer

I storbyer som Hannover og Magdeburg sættes kultur og historie i højsædet, og byerne har et væld af smukke arkitektoniske bygninger som kirker og katedraler, der er værd at se. I byerne finder I også lækre spisesteder, hyggelige parker, spændende museer og gode shoppemuligheder. Midttyskland har også en lang række af mindre byer, som rummer fantastiske oplevelser. I byen Erfurt vil I blive mødt af en gotisk stil med kirketårne over hele byen, der strækker sig mod himlen. Byen er også broernes by med hele 142 broer over floden Gera ved bymuren, og en af broerne er den længste i Europa.

Eventyrlige oplevelser

Eventyrlige oplevelser

Tag på den tyske Märchenstraße - en rute i brødrene Grimms fodspor fyldt med eventyr. På ruten får I indsigt i brødrene Grimms inspiration til de mange eventyr, og I vil opleve kunst, historie, museer, bindingsværksbyer, slotte og høre eventyr, sagaer og myter, og måske kan I genkende de mange eventyrfigurer, som går rundt i byerne. Ruten er 600 eventyrlige kilometer, og I kan cykle, gå eller køre i bil på ruten, hvor der vil være oplevelser hele den lange vej og til jeres dages ende.