Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Sydtyskland

Sjov og seværdigheder i Sydtyskland
Ferielejligheder med god beliggenhed
Populære og mindre kendte storbyer
Natur med skove, søer og bjerge
Vilde temaparker som Europa-Park
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Sydtyskland

I Sydtyskland er der oplevelser for alle aldre, og der er så mange oplevelser at vælge i mellem, at I aldrig vil komme til at kede jer. Tag fra ferielejligheden ud i smukke grønne omgivelser, oplev unikke bygninger samt utrolig arkitektur og shop løs i storbyer. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydtyskland

Sydtysklands ferielejligheder

Sydtysklands ferielejligheder

Når I booker en ferielejlighed i Sydtyskland, er I sikret et ophold i gode og trygge rammer. Ferielejlighederne er placeret over hele området i syd, og I kan vælge at bo i en ferielejlighed tæt på skøn natur i Alperne, kulturelle storbyer eller sjove temaparker blandt mange andre spændende oplevelser i Sydtyskland. Bliv meget klogere på den perfekte ferielejlighed for jeres ferie i det sydlige Tyskland her på siden eller ring til vores eksperter, som gerne hjælper jer afsted på ferie. 

Byer at opleve i Sydtyskland

Byer at opleve i Sydtyskland

Sydtyskland har mange fantastiske byer, og I får noget til alle sanserne. I Freiburg vil I kunne dyppe fødderne i frisk, rent vand i de små bække, der løber langs gaderne i byen. Gå 153 trin op i Münster domkirke i Ulm og få en spektakulær udsigt over byen og se det meget smukke spir helt tæt på. Würzburg er en by, der kombinerer det moderne med byens gamle traditioner. I kan spise jer mætte i tyske retter med et strejf af fransk gastronomi i gamle arkitektoniske bygninger lavet om til restauranter. I kan også lægge vejen forbi Stuttgart, München eller Nürnberg. 

Udforsk naturen

Udforsk naturen

Sydtyskland rummer en masse spændende natur, som I kan udforske, og det er en fryd for øjet, der vil møde jer. Oplev urørt natur i Nationalpark Schwarzwald, hvor alperne skaber det skønneste område at vandre i. Synet af 163 meter høje vandfald møder jer i byen Triberg dybt inde i de tyske skove. Ved søen Constance, som er en af de største søer inde i landskabet i det centrale Europa, kan I sejle ud til øen Mainau med en fantastisk blomsterhave. Tag til slottet Karlsruher som i ægte Versailles stil ligger majestætisk i smukke grønne omgivelser. Besøg det ægte eventyrsslot Neuschwanstein Castle i Bavaria, som ligger ophøjet i landskabet og strækker sig mod himlen ligesom de omkringliggende bjerge. 

Tag i temaparker

Tag i temaparker

I det sydlige tyskland har I også mulighed for at slå jer løs i diverse temaparker, hvor I får underholdning for alle pengene og gode omgivelser for børnene. Sydtyskland har et kæmpe Legoland tæt på München, som er meget børnevenligt, og her kan I lege med Lego og se de mange Legobygninger. Prøv Europa-Park i Rust, som er Tysklands førende temapark og den største temapark af alle tysktalende lande. Vil I prøve en endnu vildere temapark, så tag til verdens største legeland Ravensburger Spieleland på hele 25 hektar og få sjov, spil og eventyr i smukke omgivelser ved Constance søen.