Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Balatonsøen

Solrig badeferie, børnevenlige aktiviteter og et venligt folkefærd
Bredt udvalg af restauranter
Skønne badestrande
Besøg det kulturelle distrikt i Zsolnay
Masser aktiviteter i det fri
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder ved Balatonsøen

Balatonsøen tilbyder herlig badeferie i spændende rammer. Selve Balatonsøen er dejlig varm og stor med omkreds på ca. 150 km. Søen er lavvandet på sydsiden, så jeres børn kan lege i vandet uden hurtigt at komme ud på dybt vand. Alle vores ferielejligheder ved Balatonsøen byder på et væld af faciliteter, børnevenlige omgivelser og et meget lavt prisniveau. Foruden selve badelivet, er der ikke langt til Pusztaen, hvor I finder heste, store landskaber og rustikke bondeszardas (kroer) med mad, drikke og folklore til meget lave priser. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Balatonsøen

Læs mere om ferielejligheder ved Balatonsøen...

Læs mere om ferielejligheder ved Balatonsøen...

Ungarns helt eget ferieparadis er til at finde ved Balatonsøen. Balatonsøen er den største indsø i hele Centraleuropa med en omkreds på ca. 150 km. Den skønne sø råder over dejlige, lange sandstrande, varmt og rent vand og masser af vandaktiviteter. Søens omgivelser byder på et væld af oplevelser, både kulturelle, historiske, afslappende og kulinariske. I får de bedste forudsætninger for at opleve Balatonsøen fra en ferielejlighed. Med en ferielejlighed har I den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie, hvor I kan dase langs stranden eller nyde frokosten hjemme i mere afslappende og private omgivelser. Friferie har en bred vifte af hyggelige ferielejligheder, som vil passe til lige netop jeres families ønsker og behov. Find og book jeres favorit online her på siden eller via vores hjælpsomme rejseeksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar med gode råd og tips. 

Pragtfuld badeferie for hele familien

Pragtfuld badeferie for hele familien

Den skønne Balatonsø har med sin enorme størrelse fået kaldenavnet ”det ungarske hav”, hvor der er rig mulighed for solrige stranddage i skønne omgivelser ved Balatonsøen. Søen er kendt for sit varme badevand med temperature op til 25 grader og sit flotte grønne vand, som ændrer farve efter solens og skyernes gang. Strandene på den sydlige side byder på lavvande, udsøgte restauranter langs bredden og børnevenlige aktiviteter, hvor de nordlige strande er langt mere varierende, vandet er dybere og der er oplevelsesrige kulturskatte i nærheden som middelalderborge, keramikværksteder og autentiske fiskerestauranter og vinkældre. Nær Balatonsøen finder I to mindre søer. Den ene, Kisbalaton, er beliggende i et smukt naturreservat, og den anden, Hévíz, er den største termiske sø i Europa, som siges at være sund og god for dit velvære.

Aktiviteter for hele familien

Aktiviteter for hele familien

Udover en suveræn badeferie er der et væld af aktiviteter for både store og små omkring Balatonsøen, som I kan nyde godt af fra en ferielejlighed. I kan udforske søens smukke sider med en cykeltur rundt om søen, da der går en sti hele vejen rundt. Ønsker I at komme helt tæt på naturen, kan I slå telt op ved vandet, sove i det fri og leje en båd og sejle ud på søen under den smukke sommerhimmel. Søen indbyder sågar til lystfiskeri med hele 40 forskellige fiskearter, som giver jer hyggelige timer på vandet i idylliske rammer.


Kulinariske oplevelser ved Balatonsøen

Kulinariske oplevelser ved Balatonsøen

Med en ferielejlighed har I rig mulighed for at købe friske råvarer fra det ungarske køkken og kokkerere middagen hjemme i afslappende rammer. I kan også nemt besøge de omkringliggende restauranter, som spænder bredt i form af madudvalg, indretning og stemning. På den nordlige side finder I intime fiskerestauranter, som indbyder til hygge, hvor den sydlige side byder på mere livlige restauranter. I kan finde alt fra gourmetrestauranter, til familierestauranter, til fastfood, hvor I visse steder kan smage ungarske specialiteter og andre steder internationale klassikere. Der er med sikkerhed noget til enhver smag, når I besøger restauranterne omkring søen.
Shop-amok og gå på sightseeing i kulturrige byer

Shop-amok og gå på sightseeing i kulturrige byer

I Balaton-regionen findes mange spændende byer, som helt sikkert er et besøg værd. Siófok er kendt som Balatons ”hovedstad” og byder på masser af oplevelser for store og små. Byen har en spændende kulturarv med historiske bygninger og seværdigheder. Derudover er der mulighed for at shoppe og opleve byens festlige natteliv. Smuk arkitektur, interessant historie og autentisk stemning kan også opleves i de mange mindre byer rundt om søen. Disse små landsbyer byder også på skønne restauranter, fascinerende folklore og lave leveomkostninger. Budapest, som er en af de mest populære storbyer i Europa, ligger blot en times kørsel fra søen og giver en perfekt mulighed for en oplevelsesrig dagstur.