Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Feriebolig Budapest området

Rig på kultur, historie og moderne storbyliv
Romantisk atmosfære i Paris-lignende stil
Afslappende termal- og kurbade
Prangende historiske seværdigheder
Eminente shoppingmuligheder
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Budapestområdet

Budapest er Ungarns hovedstad, som af mange bliver kaldt det østeuropæiske Paris grundet byens romantiske bygninger, brede boulevarder og charmerende gader. Donaufloden deler byen i to, hvor den ene side er Buda, som er den historiske og bjergrige del, hvor Pest på den anden side er præget af det hektiske og moderne storbyliv. Bydelene er forbundet af syv karakteristiske broer, som skaber en eventyrlig stemning. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Budapest området

Hold ferie i en ferielejlighed i Budapestområdet

Hold ferie i en ferielejlighed i Budapestområdet

Budapest er en by, I virkelig skal glæde jer til at opleve! Området omkring er ligeledes charmerende, hvor bl.a. den lille landsby, Vargesztes, er en perle at besøge. Friferie har her ferielejligheder, som giver jer rig mulighed for at tage til Budapest, som ligger blot 17 km væk. Find netop den ferielejlighed der passer til jeres ønsker og behov, som vil give jer den fulde frihed til at tilrettelægge jeres ferie i eget tempo. I kan booke online her på siden eller ringe til vores dygtige rejseeksperter på tlf. 7015 4141 for mere vejledning og hjælp.

Imponerende seværdigheder

Imponerende seværdigheder

Budapest er spækket med bemærkelsesværdige attraktioner, som I ikke må snyde jer selv for på en rejse til den fortryllende hovedstad. Fiskerbastionen er med sine syv tårne er bestemt et besøg værd, som har en spektakulær udsigt ud over byen. Den har sit navn fra, da fiskerne beskyttede dette område i gamle dage. Ydermere er der heltepladsen, Mathiaskirken, slottet, Gellertbakken, Statsoperaen og det ungarske parlament, som er en yderst smuk bygning placeret ved Donaufloden. Her er en masse seværdigheder, I kan glæde jer til.

Afslapning og velvære

Afslapning og velvære

Budapest er kendt for sine termal- og kurbade, hvor vandet kommer fra dybe kilder, som er helbredende grundet de mange mineraler, vandet indeholder. Det mest kendte er Széchenyi Badet, som er en smuk gul bygning, hvor der både er varme inden- og udendørs bassiner, massagetilbud, mudder- og dampbade. Dette karakteristiske kursted er beliggende i byens største park, Varosliget, som er tæt på byens centrum. Slip tankerne fra hverdagens stress og jag, og nyd en dag i velværets navn i et af Budapests mange kurbade, hvor I herefter kan nyde en rolig aften hjemme i jeres ferielejlighed i hjemlige omgivelser.

En moderne hovedstad

En moderne hovedstad

Budapest er ikke kun rig på historiske seværdigheder, men den ungarske hovedstad er også en travl storby. Det bugner med smarte modebutikker, fænomenale restauranter og hyggelige gader og stræder med charmerende caféer og barer. I kan f.eks. gå ned ad strøggaden, Váci Utca på Pest-siden, hvor I finder et fristende udvalg af forretninger. Vámház er en stor markedshal, som er en interessant shoppingoplevelse, hvor I kan få indsigt i de lokales hverdag, hvor der er alt fra kød, krydderier, frugter og blomster. I kan handle lækre råvarer ind og kreere aftenens middag hjemme i afslappende rammer i jeres ferielejlighed.