Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hoteller

Sommer- og vinterferie med morgenmad eller all-inclusive?

Bliv forkælet på skønne hoteller

Hos Friferie kan I vælge mellem skønne hoteller på populære destinationer i Europa. Når I bor på hotel på ferien, bliver alt ordnet for jer, og I skal hverken gøre rent, lave mad eller klare andre af dagligdagens pligter. På hotellerne får I typisk morgenmad, halvpension, helpension eller All-Inclusive med i prisen, så I behøver ikke engang tænke på at hive pungen op af lommen, når I er på ferie.

Bestil sommer-, vinter eller storbyferien og se hele vores brede udvalg af hoteller her på siden. Hos Friferie får I tilmed ekstra gode børnerabatter, og det gør det meget attraktivt for børnefamilier at vælge hotel.

Hoteller

Find inspiration til hotelferie her

Storbyferie på hotel

Bo på hotel på ferien, når I oplever Europas spændende storbyer

Spar op til 20%
Efterårsferie i Berlin

Kom på en spændende efterårsferie i den pulserende storby Berlin.

Gardasøens bedste hoteller

Nyd sommerferien på hotel ved skønne Gardasøen i Italien

Efterårsferie på Bornholm

Bo på populære hoteller på Solskinsøen Bornholm i efterårsferien

Ugens go'e tilbud

Se alle ugens bedste ferietilbud

Hver uge finder vi et helt specielt tilbud frem til jer,
 hvor der er gode penge at spare. Så husk at kigge forbi
 og se om det er noget, der passer til lige netop jer!

Følg os online

Sikker bestilling

Friferie.dk er medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening. Det betyder, at du som kunde hos friiferie.dk er sikret økonomisk og dækket ind under hele rejsen.

Læs alt om hotelferie

Hvorfor vælge hotel?

Hvorfor vælge hotel?

Der er masser af gode grunde til at vælge at rejse på ferie med ophold på et hotel. I får stor frihed, men samtidig skal I ikke sørge for noget selv. Der er typisk gode faciliteter med enten poolområde, tæt på strand eller centrum som I selv kan vælge ud fra. Derudover arrangerer mange hoteller forskelligt underholdning og der er typisk massevis af gode aktiviteter at give sig til. Bedst af alt er, at I slipper for at skulle stå for madlavningen selv.

Gode faciliteter

Gode faciliteter

Mange hoteller har fantastiske faciliteter, der tilhører hotellet. Det kan eksempelvis være poolområde, både indendørs og udendørs eller en god placering tæt på stranden. Nogle ligger også nær centrum, så I er tæt på det I ønsker at opleve. Flere hoteller tilbyder også forskellige wellnessfaciliteter, så I rigtig kan forkæle jer selv. Derudover er mange hoteller børnevenlige med børnebassin eller legeplads, samt gode rabatter hvis I rejser som børnefamilie.

Masser af aktiviteter og underholdning

Masser af aktiviteter og underholdning

Flere hoteller tilbyder forskellige aktiviteter. Det kan være lige fra en legeplads og et legerum til de små, til sportsaktiviteter som tennis, fodbold eller bordtennis. Det varierer fra hotel til hotel, men I vil aldrig kede jer! Nogle hoteller tilbyder også fitnessfaciliteter, så I ikke glemmer træningen på ferien. Derudover bliver der på nogle hoteller arrangeret børneklub for de små og underholdningen om aftenen for hele familien. Det kan både være sang og dans eller forskellige temaaftener.

Service altid i top

Service altid i top

Med ferie på hotel kan I slippe alle bekymringer og blot slappe af. Her behøver I ikke at tænke på madlavningen, da hotellerne både kan fås med morgenmad, halvpension eller All-inclusive. I All-inclusive er både mad og drikke inkluderet, hvilket er meget populært blandt børnefamilier, der derfor ikke skal tænke på at tage pengepungen frem. Derudover behøver I typisk heller ikke at bekymre jer om rengøring, da hotellerne har rengøringspersonale, så jeres værelser typisk rengøres hver dag.