Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Danmark

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Danmark

Et land med høj tilfredshed og livskvalitet, spændende spisning og smukt design. Ikke mindst at forglemme den store vægt på hygge. Tag på ferie i Danmark på hotel og opdag landets smukke forskelligheder rundt i de forskellige regioner - en smuk og kulturel perle. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Danmark (1)

Bornholm
Bornholm er et sandt ferieparadis for alle aldre. Solskinsøen ligger tættere på Sverige og Polen, men det tager blot få timer at...
Den solrige del af Danmark
Fascinerende klippelandskab
Udforsk grotterne i Helligdomsklipperne
2 hoteller

Læs mere om Danmark

På hotel i Danmark

På hotel i Danmark

Danmark er et land der byder på massevis af fantastiske og forskelligartede oplevelser på trods af sin lille størrelse. Med en ferie på hotel i Danmark kan I blive klogere på landets kultur, historie og smukke natur. Ovenikøbet slipper I for at skulle tage den lange køretur ned gennem Europa, men I vil alligevel opleve at undslippe hverdagens stress og blot kunne slappe af, mens alt bliver serviceret. Skulle det falde i god jord, er det nemt at vende tilbage endnu en gang.

Naturrige omgivelser

Naturrige omgivelser

Uanset hvilken del af Danmark I vælge at besøge, vil I kunne opleve en smuk natur. Om det er et besøg til den vestlige del med Vadehavet og fine seværdigheder, solskinsøen, Bornholm, med smukke sandstrande og klipper, eller Skagens sandørken - vil det være en oplevelse værd. Hotellerne vil være til at finde i nærheden af smukke naturområder og seværdigheder, og mangler I hjælp til noget, vil det selvfølgelig være muligt at spørge personalet efter hjælp. Nyd en afslappende og oplevelsesrig ferie på hotel i Danmark.

Nævnværdige byer i Danmark

Nævnværdige byer i Danmark

Der er mange danske byer, der er værd at besøge - og uanset om det er en pulserende storby eller en idyllisk landsby, vil det kunne charmere jer. Hovedstaden København danner grobund for mange historiske seværdigheder, som Rundetårnet, Den lille Havfrue, Tivoli og meget mere. Endvidere er der shoppingmuligheder i alle prisklasser, og spisesteder fra alle verdenshjørner. Smilets by, Aarhus, er den europæiske kulturhovedstad, hvor man bl.a. kan opleve moderne kunst på ARoS, mens man i Odense kan besøge den berømte forfatter H.C. Andersens hus.