Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Bornholm

Den fantastiske solskinsø
Den solrige del af Danmark
Fascinerende klippelandskab
Udforsk grotterne i Helligdomsklipperne
Gode strande i læ af klitterne
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller på Bornholm

Bornholm er et sandt ferieparadis for alle aldre. Solskinsøen ligger tættere på Sverige og Polen, men det tager blot få timer at komme hertil. Øen er attraktiv grundet sin smukke natur med majestætiske klipper, frodige skove og hvide sandstrande. Endvidere er der flere seværdigheder og hyggelige hoteller at opholde sig på. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Bornholm

På hotel på Bornholm

På hotel på Bornholm

Bornholm byder på lidt af hvert - både natur, historie og kultur. Hvis I rigtig vil udnytte jeres tid på Bornholm, er det en oplagt mulighed at booke et ophold på et hotel. På denne måde slipper I for at skulle stå for rengøring og madlavning, og I kan komme og gå, som det passer jer. Med ophold på hotel på Bornholm vil I kunne slappe fuldstændig af og få oplevet alt det, øen har at byde på. Book online eller kontakt vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. 

Den smukke natur

Den smukke natur

På Bornholm kan I finde alt den natur, der gør den så fantastisk smuk. Ved Dueodde vil I kunne opleve de smukke, fine og hvide sandstrande, mens de rå klipper ligger på den nordlige side. Hvad end I rejser som par, venner eller familie, vil I nyde godt af en tur til NaturBornholm, som er det mest populære oplevelsescenter i Danmark. Her vil I kunne opleve Bornholms naturhistorie gennem dinosaurer, akvarium med Østersøens fisk, krokodiller og bisonudstilling. Helt sikkert en oplevelse værd.

Seværdigheder i vente på Bornholm

Seværdigheder i vente på Bornholm

På Bornholm vil I både kunne opleve borgruiner og interessante kirker. Endvidere har Bornholm mange hyggelige byer, der er værd at besøge. Gudhjem og Svaneke har velbevarede gamle huse i de små gader. Mens Aakirkeby ligger i Bornholms centrum og har en hyggelig og venlig atmosfære. I bør selvfølgelig også besøge Bornholms største by, Rønne, hvor I finder gamle og smukke bindingsværkshuse med røde tage i de charmerende brostensbelagte gader. 

Madspecialiteter på Bornholm

Madspecialiteter på Bornholm

Bornholm har flere forskellige, traditionelle retter. De friske og lokale råvarer består bl.a. af fisk, kød og svampe, som tit indgår i retterne på menukortet. Den kendte ret, Sol over Gudhjem, består af et smørrebrød med røget sild, rå æggeblomme, løg og radiser. I vil også kunne finde steder med lokal øl, chokolade, lakrids og selvfølgelig is. På hotellet vil de med garanti også servicere lækker mad til jer både morgen og aften.