Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Alegria Maripins

Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
Udendørs pool
WIFI
Mod gebyr i visse dele af hotellet
Strand
Sand, 100 m
Underholdning
Restaurant
Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
Udendørs pool
WIFI
Mod gebyr i visse dele af hotellet
Strand
Sand, 100 m
Underholdning
Restaurant

Velkommen til Hotel Alegria Maripins

Dejligt hotel kun 400 m. fra Malgrat de Mar´s bymidte. Hotellet ligger to minutters gang til en skøn sandstrand. Hotel Alegria Maripins har gode og rummelige værelser med aircondition og med udsigt til havet, bjergene eller poolen. Hotellets buffetrestaurant tilbyder mange forskellige kolde og varme retter til enhver smag. Man kan også køle af i solens hede med en kold drink fra baren. Om aftenen kan I deltage i aftenunderholdningen i baren med live musik og flamenco. Også til børnene er der underholdning i løbet af dagen. Hotel Fergus Maripins er et godt valg for en god familieferie i gode rammer. Hvis man gerne vil ud og udforske nærområdet, kan man spørge udflugtsskranken om gode råd. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Safe boks leje
Indendørs legeplads
Vaskeri
Udflugtsprogram
Billard/pool
WIFI
Mod gebyr i visse dele af hotellet
Legeplads
Pension
All Inclusive
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pool bar
Generelt
Parkering
Mod gebyr
Nærmeste lufthavn
Barcelona, 77 km, Girona, 35 km
Nærmeste by
Malgrat de Mar, 300 m
Underholdning
Diskotek
I centrum, 300 m
Underholdning
Pool
Udendørs pool
Strand
Strand
Sand, 100 m
Omgivelser
Bus station
Butikker
Supermarked
300 m
Sportsfaciliteter
Vand aerobics
Bordtennis

Velkommen til Hotel Alegria Maripins

All Inclusive på Hotel Alegria Maripins

All Inclusive på Hotel Alegria Maripins

Hvis ferien går til Hotel Alegria Maripins kan I nyde All Inclusive på jeres ferie. Det inkludere morgenmad, frokost og middag i buffetstil. Mellem de 3 måltider serveres der forskellige snack så i behøver ikke være bekymret for at gå sultne i seng. Når tørsten melder sig er der drikkevarer tilgængeligt mellem kl 11.00 til 23.00 bestående af husets vin og sangria, øl, lokale alkoholiske mærker og cocktails, samt sodanvand, mineral vand, kaffe og te.Alegria Maripins

Alegria Maripins

 Hotellet er bygget i dejlige, lyse farve, ligesom værelserne også er det. Rummelighed er hvad der går igen på hotellet og gør dit besøg ekstra behageligt. God service og god mad er hvad man kan få på hotellet, og i et klima, hvor man bliver opfordret til at være udendørs og nyde det, er der alt det du skal bruge på hotellet. Med swimmingpools og et utal af solsenge, er der ikke mange undskyldninger for ikke at nyde solen og varmen. Når varmen bliver lidt for meget, kan man bare hoppe i poolen. Værelserne har balkon med udsigt over pool, bjergene eller havet. Der er også satellit-tv og aircondition.

Restauranter

Restauranter

Hotellet har en flot restaurant, som laver super god mad. Tidligere gæster har vurderet maden meget højt, blandt andre ting, som beliggenhed, personale, værelser mm. Der er buffet med alt hvad hjertet begærer: varme retter, kolde retter, lokale retter og internationale retter. Hvis man gerne vil ud og se hvad Malgrat de Mar har at byde på af mad, så er der massere af muligheder lige i nærheden af hotellet. Aftenen kan ligeledes sluttes af med en lækker cocktail eller aftenunderholdning på hotellet eller ude i byen. 

Man kan bestille madpakker i restauranten, hvis man eksempelvis skal på en dagstur.

Bademuligheder

Bademuligheder

Alegria Maripins ligger kun 100 m fra en skøn sandstrand, som strækker sig langt op og ned ad kysten. Her kan man få sand mellem tæerne og nyde det klare, behagelige vand. Når man går tilbage til hotellet er der mulighed for at skylle sig og få saltet og sandet af kroppen i udendørs brusere. Hvis man ikke gider ryste sandet af håndklædet, kan man også ligge sig i solsengene ved hotellets udendørs pool. Herfra er der heller ikke langt til baren, hvor man kan få sig en afkølende drik eller veltrængt snack. 
Området

Området

Alegria Maripins ligger velplaceret i det nordlige Spanien. Lidt nord for byen ligger Girona, som er en utroligt smuk by at besøge. Det kan anbefales at gå en tur ved floden, som løber igennem byen blandt farverige, charmerende bygninger. En anden mulighed for en dagstur væk fra hotellet er Barcelona. Her kan man besøge mere berømte seværdigheder som Parc Güell, La Sagrada Familia, Camp Nou mm.