Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Antico Monastero

Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Separat børnepool
Klorvand
Top Faciliteter
Udendørs pool
Klorvand
Separat børnepool
Klorvand

Velkommen til Hotel Antico Monastero

Disse vidunderlige gamle bygninger, som oprindeligt var et gammelt kloster fra det fjortende århunderede, udgør nu fundamentet for Hotel Antico Monastero. Hotellet ligger i et skønt grønt område, omgivet af smukke blomstrende enge, direkte ned til den skønne Gardasø. På hotellet er der et fint poolområde med tilhørende børnepool og legeplads. Et engageret animationsteam, sørger dagligt for aktiviteter og turneringer for børn og voksne. Ophold er inkl. fuldpension. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Klorvand
Separat børnepool
Klorvand

Hotelværelser - Hotel Antico Monastero

Hotel Antico Monastero i Italien

Hotel Antico Monastero

Hotel Antico Monastero

Hotel Antico Monastero ligger i Toscolano Maderno, 450 m fra bredden af ​​Gardasøen og 10 minutters kørsel fra Via Arturo Hruska Botaniske Have.  De klassiske værelser har aircondition og klinkegulv. De har desuden satellit-tv og eget badeværelse med brusebad og gratis toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon. Hotellet ligger helt fantastisk her ved Gardasøen og de omkringliggende bjerge i utroligt smukke omgivelser.

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar

Hotellet har sin egen restaurant, som serverer lokale egnsretter. Ønsker I at udforske lokal området er der naturligvis masser af hyggelige spisesteder i nærheden og man er også tæt på byen Toscolano, som er en hyggelig havneby, hvor den dejlige feriestemning kan nydes i fulde drag. Byen bestod oprindeligt af to byer, Toscalano og Maderno men er i tidens løb vokset sammen til een. 
Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen byder på masser af oplevelser, hvis man gerne vil have lidt med hjem i rygsækken. Små yndige landsbyer, hvor tid og sted næsten synes at fordampe i sommervarmen, et dramatisk landskab, hvor selv den mest rutinerede cykelentusiast må blive forblændet af den fortræffelige udsigt som rammer dem, på deres vej ned af de snoede bjergveje. Og gå ikke glib af den uforlignelige oplevelse det er, at opleve udsigten over byerne langs Gardasøen fra søsiden. Her er også mulighed sjov og fest i f.eks. Gardaland og Caneva World

Området

Området

Den hyggelige by, Toscolano, ligger kun 500 meter fra hotellet. I kommer derfor hurtigt ind til byen, når der skal købes ind, I vil gå en aftentur eller I vil hygge jer på en af de dejlige cafeer og restauranter i byen.