Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

A&O Hamburg City

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
500 m
Bar
Metro station
Parkering

Hotel Hamburg City - godt til børnefamilier

Hotel Hamburg City er virkelig velegnet til familien der gerne vil opleve Hamburg på tætteste hold. I bor i dejlige lyse værelser, hvor der er plads til 2 børn op til 18 år gratis. Hotellet ligger centralt placeret - kun 3 mns gang fra U-bahn stoppestedet "Berliner Tor". Så I kommer nemt rundt i byen. I opholdet er der inkl. dejlig morgenbuffet. Parkeringsmuligheder findes 700 m fra hotellet og er gratis. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Penge automat
I nærheden af
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
500 m
Snack bar
Generelt
Metro station
Parkering
Nærmeste lufthavn
10 km
Nærmeste by
Sporg
Tysk, Engelsk

Hotelværelser - A&O Hamburg City

Læs mere om A&O Hamburg City

Hamburg - Hotel Hamburg City

Hamburg - Hotel Hamburg City

Hotel Hamburg City er virkelig velegnet til familien der gerne vil opleve Hamburg på tætteste hold. I bor i dejlige lyse værelser, hvor der er plads til 2 børn op til 18 år gratis. Hotellet ligger centralt placeret - kun 3 mns gang fra U-bahn stoppestedet "Berliner Tor". Så I kommer nemt rundt i byen. I opholdet er der inkl. dejlig morgenbuffet. Parkeringsmuligheder findes 700 m fra hotellet og er gratis.

Mad og underholdning

Mad og underholdning

Gæsterne kan bestille morgenmad eller halvpension på Hamburg City. Der findes desuden salgsautomater med snacks og drikkevarer, og der er også mulighed for at bestille madpakker.

Om aftenen kan gæsterne slappe af i Astra Bar. Endvidere er der et spillelokale med billard, bordfodbold og Wii-konsol samt et legerum til de yngste gæster. Gæsterne kan følge med i sportsbegivenheder på satellit-tv'erne i lobbyen og baren.