Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Aparthotel Imperial

Top Faciliteter
Udendørs pool
Separat børnepool
WIFI
Gratis på hele hotellet
Strand
Sand
Underholdning
Restaurant

Velkommen til Aparthotel Imperial i Italien

Lige ud til Adriaterhavet i Italien ligger dette skønne ferieområde med 4 stjerner. Ferieområdet består af 104 eksklusive lejligheder, som er fordelt på 3 bygninger på området. Feriestedet er yderst familievenligt og byder på underholdning for både store og små, og så ligger det nær den populære ferieby Bibione, hvor der er masser af aktivitetsmuligheder. I kommer i hvert fald ikke til at kede jer på jeres næste ferie til Italien! Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Gratis på hele hotellet
Legeplads
Bar/Restaurant
Bar
Pool bar
Restaurant
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 86 km
Parkering
I parkeringskælder
Underholdning
Mini klub
Underholdning
Pool
Separat børnepool
Udendørs pool
Butikker
Supermarked
Nej, 100 m
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Strand
Strand
Sand

Hotelværelser - Aparthotel Imperial

Læs mere om Aparthotel Imperial

Lækkert poolområde og direkte adgang til skøn strand

Lækkert poolområde og direkte adgang til skøn strand

På feriestedet er der naturligvis et skønt poolområde, hvor børn og voksne kan boltre sig og blive kølet ned i løbet af de lange, varme dage. Helt konkret er der her hele 3 forskellige pools, hvoraf den ene er en børnepool, så de mindste kan plaske og hygge i deres eget tempo. Desuden er der spabad, hvis I trænger til lidt selvforkælelse! Rundt omkring det smukke poolområde er der liggestole og parasoller, så komforten er helt i top, og I kan gå i skygge, hvis I trænger til en lille pause fra solen. Ud over poolområdet er der naturligvis også direkte adgang til en formidabel strand! Med sin placering lige ud til Adriaterhavet har I som gæster på Aparthotel Imperial direkte adgang til en af de skønneste strande i området, og her vil I helt sikkert kunne få mange timer til at gå med aktiviteter og afslapning! 

Spisemuligheder på området

Spisemuligheder på området

Når I har brugt en hel dag på stranden eller ved poolen, er det nok på tide at få et godt måltid mad. Dét kan heldigvis også snildt klares på dette feriested! Her finder I nemlig en skøn restaurant, som serverer alverdens lækre retter, der vil falde i god jord hos store som små. Desuden er der en skøn poolbar, hvor tørsten kan slukkes i løbet af dagen, og her vil der desuden være underholdning om aftenen, så det er det oplagte sted til at afslutte en god feriedag med en lækker cocktail! 

Indkøbsmuligheder ved Aparthotel Imperial

Indkøbsmuligheder ved Aparthotel Imperial

Foretrækker I alligevel selv at kunne handle ind og tilberede jeres måltider hjemme, kan I også dét! Blot 100 meter fra området med ferielejligheder finder I et supermarked, hvor I kan købe alt, hvad der måtte være brug for på en vellykket ferie til Italien! På denne måde, har I muligheden for at nyde maden hjemme, både til morgen og aften, i mere intime omgivelser og eget selskab. 

Lidt om området

Lidt om området

Adriaterhavskysten har længe været et populært feriemål for solglade familier. Strandene er i verdensklasse, og I er sikret masser af soltimer! Desuden er der rigtig mange hyggelige byer i dette område. Aparthotel Imperial ligger for eksempel kun små 2 kilometer fra den skønne by Bibione, hvor der er masser af steder at besøge! Bibione er yderst familievenlig og lægger op til sol, strand og afslapning. Og hvis solen en dag svigter, kan I eksempelvis besøge kurbadet Bibione Terme. Byen byder på masser af hyggelige caféer og restauranter, og især om aftenen bliver hovedgaden et pulserende samlingspunkt. Desuden ligger ferieområdet under halvanden times kørsel fra drømmenes by – Venedig – så hvis I er i humør til en lidt længere udflugt, er dét selvfølgelig et oplagt valg!