Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel AR Galetamar

Top Faciliteter
Udendørs pool
Top Faciliteter
Udendørs pool

Velkommen tl Hotel AR Galetamar

Hotel AR Galetamar har en fantastisk beliggenhed tæt på Costa Blancas hvide sandstrand i den rolige del af Calpe. Hvis man mere er til pool er der naturligvis også det, samt en børnepool til hotellets små gæster, bemærk poolen er ikke opvarmet. Når sulten melder sig, kan vi anbefale, at I kigger forbi hotellets buffetrestaurant, der serverer et bredt udvalg af lækkerier. Baren holder åbent til midnat og i højsæsonen tilbydes live musik og andre former for underholdning. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Sol badnings område
Græs

Hotel AR Galetamar i Spanien

AR Galetamar

AR Galetamar

Samtlige værelser på Galetamar Hotel har satellit-tv samt eget badeværelse med hårtørrer. Nogle af værelserne omfatter tekøkken. På hotellet bydes der på gratis parkering, og der er gratis WiFi i lobbyen. Der er desuden underholdningsprogram hver weekend, som også tilbydes dagligt i juli og august. Fra samtlige værelser kan I nyde den betagende udsigt af området. Et skønt udgangspunkt for en kombineret by- og badeferie.

Bademuligheder

Bademuligheder

Hotel AR Galetamar har en fantastisk beliggenhed tæt på Costa Blancas hvide sandstrand i den rolige del af Calpe. Det tager kun 2 minutter at gå til stranden, hvor den store klippeformation, Peñón de Ifach Naturpark ligger. Der er naturligvis en børnepool til hotellets små gæster.

Restaurant

Restaurant

Når sulten melder sig, kan vi anbefale, at I kigger forbi hotellets buffetrestaurant, der serverer et bredt udvalg af lækkerier. Der er en stor variation i restaurantens buffet. Baren holder åbent til midnat og i højsæsonen tilbydes live musik og andre former for underholdning.