Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel AR Roca Esmeralda

Top Faciliteter
Separat børnepool
Udendørs pool
Top Faciliteter
Separat børnepool
Udendørs pool

Velkommen til Hotel AR Roca Esmeralda & Spa

Vil I bo godt, centralt og samtidig også have en smuk udsigt - så er dette hotel det rigtige valg for jer! Hotel AR ROCA Esmeralda, ligger ideel ved stranden med den smukkeste udsigt til havet og "Peñón del Fach" klippen. I stueetagen finder I spa-afdelingen med sauna, opvarmet pool, jacuzzi, dampbad, tyrkisk bad og fitness. Værelserne er lyse og moderne og alle har aircondition, gratis WIFI og TV. Middagen kan nydes på hotellets buffetrestaurant eller grillrestaurant. I højsæsonen arrangeres underholdning til både voksne og børn både i dag- og aftentimerne. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Liggestole ved pool
Indendørs pool
Baby pool
Separat børnepool
Udendørs pool
Sol badnings område
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Vand aerobics
Fitness

Hotel AR Roca Esmeralda & Spa i Spanien

AR Roca Esmeralda

AR Roca Esmeralda

Vil I bo godt, centralt og samtidig også have en smuk udsigt - så er dette hotel det rigtige valg for jer! Hotel AR ROCA Esmeralda, ligger ideel ved stranden med den smukkeste udsigt til havet og "Peñón del Ifach" klippen. I stueetagen finder I spa-afdelingen med sauna, opvarmet pool, jacuzzi, dampbad, tyrkisk bad og fitness. Værelserne er lyse og moderne og alle har aircondition, gratis WIFI og TV. Middagen kan nydes på hotellets buffetrestaurant eller grillrestaurant. I højsæsonen arrangeres underholdning til både voksne og børn både i dag- og aftentimerne.

Området

Området

Costa Blanca, der er en 200 km lang kyststrækning i provinsen Alicante i Spanien, er et af Europas mest besøgte turiststeder. Det smukke Middelhav og skønne klima tiltrækker mange, og der er gode muligheder for både shopping, sjove oplevelser og selvfølgelig massevis af sol og strand. Ønsker du flere informationer om Costa Blanca og Hotel AR Diamante Beach & Spa, kan vi kontaktes ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41.