Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Bazzanega

Top Faciliteter
Separat børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand
Top Faciliteter
Separat børnepool
Klorvand
Udendørs pool
Klorvand

Velkommen til Hotel Bazzanega

Hotel Bazzanega, som ligger kun små 3 km fra den hyggelige by Limone sul Garda, på Tremosine plateauet, er et smukt hotel med en smuk udsigt over Gardasøen. Her kan ferien nydes mellem oliventræer og smukke oleander buske. Hotellet byder på store grønne områder, en lille sø og en legeplads for børn. Hovedbygningen består af 70 værelser, som er opdelt i 2 kategorier: dobbelt standard og dobbelt superior værelser, tv-stue, elevator, WiFi område, parkering og mulighed for opbevaring af cykler. Halvpension er inklusiv i boligens pris. Læs mere
Læs mere
Luk
Sports aktiviteter
Tennis
Pool
Separat børnepool
Klorvand
Liggestole ved pool
Udendørs pool
Klorvand
Sportsfaciliteter
Fitness
Bordtennis
Mini golf
Mod gebyr

Hotel Bazzanega i Italien

Bazzanega

Bazzanega

Hotel Bazzanega har et lækkert sportsområde med 5 tennisbaner og en tennisbane med syntetisk græs ideel til flere sportsgrene, her er 3 pools, hvoraf den ene er for børn, et fitnesslokale, minigolf, bordtennis samt en solarium terrasse. 

Snackbar Pizzeria Apollo kommer med daglige menu forslag fra det italienske køkken og her kan maden nydes på den overdækkede terrasse med udsigt over søen. Desuden byder hotellet på bar og en buffet restaurant,

Bademuligheder

Bademuligheder

Hotellet har 3 pools, hvoraf den ene er til børn. Hotellets pools har en formidabel udsigt over Gardasøen. Så her kan det smukke landskab nydes på langs på en af liggestolene , som findes lige ved poolen. Der kan også bades i Gardasøen, hvor der oftest er småstensstrand, men med blødt sand ude i vandet. Her kan dog også være sten. 

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen nyder på masser af skønne oplevelser. Vil I på eventyr, er der kort afstand til Limone sul Garda, som ligger smukt bygget ind i det dramatiske landskab, her kan man let få tiden til at gå i de snørklede gågader, med hyggelige butikker og små iscafeer. Og hvorfor ikke tage med båden til den anden side af søen, og også opleve Malcesine og Riva.