Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Gran Hotel Blue Sea Cervantes

Velkommen til Hotel Gran Blue Sea Cervantes

Hotel Cervantes ligger i hjertet af den kendte badeby Torremolinos, med alle indkøbsmuligheder omkring jer. Hotel Cervantes byder jer på et lækkert ophold i komfortable værelser og med en betagende udsigt over Middelhavet og bjergene. Her har I mulighed for at slappe af ved hotellets poolområde. Der er både en indendørs pool (opvarmet), en udendørs pool og naturligvis også en børnepool. Værelserne er rigtig fine med SAT-TV, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), telefon, safeboks og aircondition. Hotel Cervantes tilbyder All inclusive konceptet, som betyder at stort set alt er betalt hjemmefra. Besøg hotellets meget lækre spa afdeling med sauna og mulighed for diverse massagebehandlinger. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Fleksibel overdækning

Hotelværelser - Gran Hotel Blue Sea Cervantes

Hotel Gran Blue Sea Cervantes i Spanien

All inclusive på Gran Hotel Sea Cervantes

All inclusive på Gran Hotel Sea Cervantes

Hvis ferien skal gå til Gran Hotel Sea Cervantes er prisen inklusiv mad og drikke pakke - All Inklusive. her er det med buffet til alle måltider - morgenmad mellem kl.  7.00-10.00, sen morgenmad fra kl. 11.00 til 13.00, frokosten serveres 13.00-15.00, snack 15:30-17.00 og middagsbuffet kan nydes mellem kkl. 19.00 og 22.00. Drikkevarer af lokale mærker indenfor vand, vin , øl og sodavand er inkluderet.
Mad og shopping

Mad og shopping

Gran Hotel Cervantes ligger ikke blot lige ved stranden, men på den anden side af hotellet ligger der et væld af kulinariske muligheder, samt en masse butikker. Om du er til lokale delikatesser eller internationale specialiteter, så er der noget til enhver smag. På selve hotellet er der også et væld af muligheder for mad. Morgen buffeten hjælper med at starte dagen på den bedste måde, ligesom restauranten kan slutte din dag af ligeledes.
Området

Området

Torremolinos ligger perfekt placeret ved den dejlige kyst. Med krystalklart vand er stranden det bedste sted at nyde området. Når man ikke er i poolen, på stranden eller ude og nyde shoppingmulighederne, kan man tage en heldagstur til Málaga, som ligger i nærheden. Málaga er en fantastisk by at besøger, hvor man kan besøge det gamle slot med udsigt over vandet og byen eller se tyrefægterarenaen.

Hotellet Gran Hotel Sea Cervante

Hotellet Gran Hotel Sea Cervante

Gran Hotel Sea Cervantes byder jer på et lækkert ophold i komfortable værelser og med en betagende udsigt over Middelhavet og bjergene. Her har I mulighed for at slappe af ved hotellets poolområde. Der er både en indendørs pool (opvarmet), en udendørs pool og naturligvis også en børnepool. Værelserne er rigtig fine med SAT-TV, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), telefon, safeboks og aircondition. Hotel Cervantes tilbyder All inclusive konceptet, som betyder at stort set alt er betalt hjemmefra. Besøg hotellets meget lækre spa afdeling med sauna og mulighed for diverse massagebehandlinger.