Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel "Der Abtenauer"

Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Restaurant
Bar
Parkering
Gratis
Sauna
Top Faciliteter
All Inclusive
Inklusiv
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Restaurant
Bar
Parkering
Gratis
Sauna

Velkommen til Hotel Der Abtenauer

Dette traditionelle alpehotel Der Abtenauer, ligger midt i centrum af den lille hyggelige by Abtenau. Mange kommer hertil om vinteren for at stå på ski, og om sommeren bugner blomsterne fra balkonerne og der er en stille og summen af folk der slapper af og hygger sig i bymidten. Hotellet har en restaurant hvor alle måltiderne serveres enten ved bordet eller på buffet. Hotellet har også en bar, hvor man af og til kan tage en svingom hvis man har lyst til det. Værelserne er godt indrettede og der er mange muligheder for hele familien. Et godt sted at stoppe over et par dage eller tre på vejen sydpå. Hotellet har også en lille wellness afdeling med sauna, dampbad, aromagrotte og afslapningsrum samt infrarød kabine. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Gratis i visse dele af hotellet
Pension
All Inclusive
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Generelt
Sporg
Tysk, Engelsk
Parkering
Gratis
Sauna
Nærmeste by
Abtenau

Hotel Der Abtenauer i Østrig

All inclusive light

All inclusive light

I prisen indgår All inclusive light.  Udover morgenmadbuffet, bliver der disket op med suppe eller en snack til frokost og kaffe med kage om eftermiddagen. Aftenen byder på 3-retters valgmenu med salatbuffet, samt ikke alkoholiske drikkevarer fra kl. 10-20. Til aftensmaden serveres der fadøl samt rød- og hvidvin fra kl 18:30 til kl 20:00.


Hotel Der Abtenauer

Hotel Der Abtenauer

Dette traditionelle alpehotel Der Abtenauer, ligger midt i centrum af den lille hyggelige by Abtenau. Mange kommer hertil om vinteren for at stå på ski, og om sommeren bugner blomsterne fra balkonerne og der er en stille og summen af folk der slapper af og hygger sig i bymidten.

Hotellet har en restaurant hvor alle måltiderne serveres enten ved bordet eller på buffet. Hotellet har også en bar, hvor man af og til kan tage en svingom hvis man har lyst til det.

Værelserne er godt indrettede og der er mange muligheder for hele familien. Et godt sted at stoppe over et par dage eller tre på vejen sydpå.

Hotellet har også en ligge wellness afdeling med sauna, dampbad, aromagrotte og afslapningsrum samt infrarød kabine.

Området

Området

Gæsterne kan låne cykler på Hotel Der Abtenauer. Der findes både langrendsløjper og en lang række vandre- og cykelstier i nærheden.

Pisterne i skisportsområdet Karkogel ender i centrum af byen. Der tilbydes gratis, privat parkering på Hotel Der Abtenauer. Salzburg ligger 45 km derfra.