Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Der Achtermann

Top faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering
Top faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering

En perle i hjertet af Goslar

Harzen er et populært feriemål blandt danske familier, og Hotel der Achtermann er et 4-stjernet hotel i smukke, historiske bygninger. Hotel der Achtermann ligger i centrum i Goslar, som er en herlig by med over 500 års historie. Beliggenheden er helt i top, og der er ikke mange meter til den gamle bydel fra Middelalderen, som i dag er bilfri zone. Hotellet har gode værelser og et skønt wellnessområde med pool. Der er desuden masser af betagende natur i området, som bare venter på at blive udforsket. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Generelt
Nærmeste by
Goslar
Parkering

Velkommen til Hotel der Achtermann i Tyskland

Indendørs pool og wellness

Indendørs pool og wellness

På hotellet finder i en fin indendørs pool og et lækkert område med wellness på hele 1000 kvadratmeter. Området har spabade, dampbad og fire saunaer. I wellnessområdet er der rig mulighed for at forkæle sig selv og komme helt ned i gear. Omgivelserne er afslappende, og der er plads til at glemme alt om arbejdet og praktiske gøremål.

Smag på Harzen

Smag på Harzen

Hotel der Achtermann byder på flere muligheder for, at I kan få jer en god middag. Hotellets restaurant hedder Alt deutsche Stuben, og her kan I få en masse nationale retter. Restauranten serverer selvfølgelig også mere velkendte retter, så der er noget for enhver smag. Hotel der Achtermann har desuden også en fin og hyggelig fortovscafé, hvor I også kan få jer en masse forskellige lækre retter. Om aftenen kan I slappe af i hotellets bar og loungeområde, og her finder I både kolde drinks og varme drikke på menukortet.

Shop i små Hansestader og storbyer

Shop i små Hansestader og storbyer

I Goslar, hvor Hotel der Achtermann ligger, er der mange fine butikker. I kan sagtens bruge en dag her, men hvis I har tid til overs, kan I søge mod nogle af de andre hyggelige byer i Niedesachsen. Stade er endnu en pragtfuld by, der også har en gammel bydel. Her kan I slentre rundt i de gamle gader, hvor butikkerne ligger side om side. Der er desuden mange caféer og pubber med terrasse helt ned til vandet, så I kan nyde solen og en god bid mad.

Hvis I tager til Hannover er stemningen helt anderledes, for her er fuld af liv og puls i den store by. Den gamle bydel tager jer tilbage til en svunden tid. Hannover er dog blevet en pulserende storby, så der findes også store eksklusive kvarterer med fine butikker. Der er en masse at se for kulturelskere, og kunst, koncerter og teaterstykker ligger inden for meget kort afstand.


I området

I området

Harzen er et godt feriested for sportsglade familier. Der er nemlig mulighed for at leje cykler i nærheden af hotellet, og så kan I udforske naturen fra sadlen. Vandrestier er der også masser af, så I kan også få de store naturoplevelser til fods. Alt efter hvornår I besøger Harzen, kan I både stå på alpinski og langrend. Harzen byder altså på lidt af hvert, og hvis I godt kunne tænke jer at høre mere om familieferie her, kan I ringe på 70154141.

Bestil garage-plads hjemmefra, men betal når I kommer frem

Bestil garage-plads hjemmefra, men betal når I kommer frem

Hvis I kommer i bil til Hotel Der Achtermann, kan det være en god ide, at bestille en garageplads på forhånd. Det gøres i tilvalgsmenuen, når I bestiller boligen her på siden. Dernæst tjekker vi med hotellet, om der er flere pladser i den ønskede periode i hotelgaragen til jer, og vender tilbage med svar. Betaling for garagepladsen foretages på hotellet ved ankomst (ca. EUR 10/dag).