Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Dueodde Badehotel

Velkommen til Dueodde Badehotel

Dueodde sandstrand er ikke uden grund udnævnt til at være blandt Nordeuropas allerbedste sandstrande. Har I oplevet andre strande i Danmark, hvor sandkornene er så fine, at de kan bruges i timeglas? Når I bor på Hotel Dueodde Badehotel er I placeret lige ud til dette pragtfulde strandlandskab med fyrretræer, klitter og den boulevardbrede strand med kridhvidt fint melsand. Hotel Dueodde Badehotel gode lyse hotelværelser. Gå heller ikke glip af den svimlende oplevelse, det er, at ”bestige” Dueodde Fyrs 196 vindeltrappetrin, der står som et vartegn for hele området. Læs mere
Læs mere
Luk
Sportsfaciliteter
Golf
18 huller, 3.9 km

Praktisk information

OBS! ØresundsBro-RABAT: Køb din brobillet på forhånd her: https://www.oresundsbron.com/da/cash-ticket - og kør ubesværet over Øresund i de grønne/ubemandede baner (ved nummerplade-genkendelse). (Ekstra Tip: SPAR endnu mere ved at indgå en BroPas-aftale - se samme link)

Dueodde Badehotel i Danmark

Hvad så med færgebilletter?

Hvad så med færgebilletter?

Den klarer vi hos friferie.dk, så I får en pakkerejse. Ring og spørg os, og I får rejsedagene til at passe med de billigste pakkebilletter. Eller husk at notere "ønsker-færge" når I bestiller her. Så vil vi ringe tilbage, så hurtigt vi kan.