Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

East Hotel Hamburg

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Sauna
Parkering
Mod gebyr

East Hotel Hamburg i Tyskland

East Hotel Hamburg er et moderne og meget lækkert hotel som ligger centralt. Stjernearkitekten Jordan Mozer fra Chicago har omdannet det tidligere jernstøberi til et designmesterværk, der tilhører gruppen af ​​designhoteller. East Hotel Hamburg med sine 129 ikke-ryger værelser og suiter, kombinerer unikke restauranter, lounger, barer og hotel. Stjernearkitekten Jordan Mozer fra Chicago har omdannet det tidligere jernstøberi til et designmesterværk, der tilhører gruppen af ​​designhoteller. Østen, med sine 129 ikke-ryger værelser og suiter, kombinerer unikke restauranten, lounger, barer og hotel. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Generelt
Sauna
Nærmeste by
Sporg
Engelsk, Tysk
Parkering
Mod gebyr
Sportsfaciliteter
Fitness

Hotelværelser - East Hotel Hamburg

Læs mere om East Hotel Hamburg

East Hotel Hamborg

East Hotel Hamborg

Stjernearkitekten Jordan Mozer fra Chicago har omdannet det tidligere jernstøberi til et designmesterværk, der tilhører gruppen af ​​designhoteller. East Hotel Hamburg med sine 129 ikke-ryger værelser og suiter, kombinerer unikke restauranter, lounger, barer og hotel. Værelserne er rummelige og velindrettede. Der er gratis Wi-Fi. Der er også værdiboks og tv med gratis Sky-kanaler. Man slapper af med de beroligende farver og den store kingsize-seng. 

Gæster tilbydes gratis brug af det orientalske wellness- og sportsområde, hvor der er saunaer og tagterrasse udstyr til konditions- og styrketræning. Det er desuden muligt at bestille massage- og skønhedsbehandlinger.

Restaurant

Restaurant

På hotellet kan gæsterne spise i den hyggelige kælder i det gamle jernstøberi eller med udsigt over gårdhaven. Man kan også spise ved den store glasfacade. Der bliver serveret mad til enhver smag. Man kan nyde godt af internationale retter, som sushi i restauranten. Hvis man gerne vil have en god drink, kan man nyde denne i én af hotellets to lounges eller i baren Yakshi's.
Området

Området

Metrostationen St. Pauli ligger blot 4 minutters gang fra east. Herfra er der direkte forbindelser til Hamborgs hovedbanegård og butiksstrøget Mönckebergstrasse. Det ligger i hjertet af St. Pauli-kvarteret, ved ​​den verdensberømte Reeperbahn.