Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Elisabethpark

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
Halvpension
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Legeplads
Safe boks leje
Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
Halvpension
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Legeplads
Safe boks leje

Velkommen til Hotel Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Casino
200 m
WIFI
Legeplads
Indendørs legeplads
Billard/pool
Mod gebyr
Safe boks leje
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Halvpension
Inklusiv
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Spa & Wellness
Jacuzzi
Indendørs
Massage
Generelt
Sauna
Sporg
Engelsk, Tysk
Nærmeste by
Bad Gastein
Parkering
Mod gebyr
Pool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fitness
Gratis
Golf
18 huller, 3 km

Hotel Elisabethpark i Østrig

Halvpension

Halvpension

Med i prisen er halvpension. Morgenmaden serveres i hotellets store lyse restaurant hverdag mellem 7:30 og 10:30. Alt fra friskbagt brød, friske frugter og sprødstegt skinke og meget meget mere. Hertil naturligvis te, kaffe og kakao. Om aftenen serveres der lækre retter og som afveksling vil der 1 - 2 gange om ugen være en tema-buffet. Hver fredag gøres der lidt ekstra ud af det og her er mulighed for at trække i lidt pænt tøj, hvis man har lyst, og nyde en galamiddag.


Elisabethpark

Elisabethpark

Et charmerende og lækkert 4-stjernet hotel i hjertet af Bad Gastein. Hotellet har indendørs pool og et stort wellness center, hvor der er mulighed for alle former for massage og skønhedsbehandlinger. Hotellet har egen termalbad og et lille udendørs område med liggestole.Fra restauranten er der en storslået udsigt over hele dalen. Værelserne er rummelige og meget velindrettede. I stueetagen findes en hyggelig bar med sofaarrangementer samt en restaurant.

Værelser

Værelser

Værelserne på Elisabethpark Hotel vender ud mod parken. Der er balkon eller stort vindue med panoramaudsigt over dalen. Faciliteterne omfatter satellit-tv, minibar, gratis værdiboks samt badeværelse med hårtørrer og makeup-spejl. Ved ophold på mindst 5 nætter tilbydes gæsterne badekåber til fri afbenyttelse.