Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering
Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
WIFI
Restaurant
Bar
Parkering

Velkommen til Hotel Eydt Kirchheim

Dette hyggelige hotel, der har været familieejet siden 1858, byder jer velkommen til en dejlig overnatning, inden turen igen går sydpå. Hotellet ligger i centrum af byen, så I har også mulighed for at gå en lille aftentur, efter I har nydt en dejlig middag i stedets restaurant. Værelserne er enkelt, men godt indrettede. Morgenmad er inkluderet i prisen! Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
WIFI
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Generelt
Nærmeste by
Kirchheim
Parkering

Hotel Eydt Kirchheim i Tyskland

Hyggelige Hotel Eydt Kirchheim

Hyggelige Hotel Eydt Kirchheim

Hotel Eydt Kircheim kan tilbyde værelser i landlig stil og en smuk sommerterrasse. De lyse værelser på Hotel Eydt Kirchheim er enkelt møblerede. Samtlige værelser har tv og eget badeværelse med bruser. Nogle af værelserne har også fladskærms-tv og en balkon med udsigt over landskabet. Der er desuden gratis trådløs internetadgang på nogle af værelserne. 

På restaurant og i området

På restaurant og i området

På ejendommen er der vandsportsfaciliteter, som gæsterne kan leje mod et gebyr. Man kan også ride, cykle eller vandre i det smukke landskab omkring hotellet. Til slut er der også mulighed for at fiske lige i nærheden. Der løber en flod igennem byen og der er også to søer lidt nord for hotellet. Man kan få en dejlig morgenbuffet til at starte dagen godt med på hotellet, og derudover kan man få regionale specialiteter i restauranten dagen ud.