Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Familieferie i Wagrain

Top Faciliteter
Vandrutsjebaner
Separat børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Parkering
Top Faciliteter
Vandrutsjebaner
Separat børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Parkering

En sand vinder - mange gratis aktiviteter

Familieferie i Wagrain har alle ingredienser til en vellykket sommerferie med familien og så til en rigtig god pris. I bestiller et familieværelse hjemmefra og tilkøber evt. morgenmad eller halvpension, og når I kommer frem til turistkontoret i Wagrain, får I tildelt jeres hyggelige bolig, som står klar til jer. I ved altså ikke på forhånd hvilket hus I skal bo i, og det kan ligge i centrum eller lidt oppe i bjerget. Alle boligerne er privatpensionater og små hoteller og lever alle op til de høje krav der stilles fra Turistrådet side og ligger i Wagrain eller i den lille fine by Kleinarl ca. 4 km fra Wagrain centrum. Alle værelserne har eget badeværelse, tv, de fleste har balkon og barneseng og høj stol (gratis og bestilles hjemmefra) og meget mere. Wagrain er et slaraffenland for børn, naturglade mennesker og feriehungrende familier. Her er der badeland, der kan leges og slappes af ved, ligesom at der er et hav af aktiviteter med uddannede guider. Disse inkluderer blandt andet rafting, svævebane, klatrevæg og andet, som hører de smukke, østrigske alper til. Ferieboligerne her er dermed skræddersyet til familien, som ønsker både at slappe af og lege, men også tage på eventyr. OBS: Morgenmad eller halvpension kan tilkøbes hjemmefra, læs mere om den nederst på siden. OBS: Poolen er det lokale vandland Wasserwelt Wagrain og IKKE direkte ved selve huset! OBS: Aktiviteterne er IKKE altid ved huset, men i byen Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Legeplads
Cykel udlejning
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Generelt
Parkering
Nærmeste by
Wagrain
Underholdning
Diskotek
Sports aktiviteter
Tennis
Pool
Baby pool
Vandrutsjebaner
Vandland
Separat børnepool
Sol badnings område
Græs
Indendørs pool
Liggestole ved pool
Mod gebyr
Udendørs pool
Butikker
Mini marked
Supermarked
Sportsfaciliteter
Forlystelsespark

Praktisk information

Boligen bliver først bestemt ved ankomsten, og der kan ikke i forvejen oplyses hvor den ligger, blot at det er i Wagrain eller i Kleinarl. Det store udendørs badeland ligger ikke ved boligen, men i centrum af Wagrain. Faciliteterne er generelle for byen og produktet og ikke for boligen. Det er muligt at ankomme mandag til lørdag fra kl 9:00-17:00 og søndag fra kl 8:00-12:00. Nøgleudleveringen sker på turistkontoret i Wagrain. I kan køre til huset i skal bo og stille bagage osv. fra kl. 9:00 men først komme ind på værelset fra kl 14:00. Inkluderet i prisen 1 x daglig entrè til det store badeland, diverse vandreture m.m. Derudover kan I mod gebyr prøve rive rafting, canyoning, kæmpe svævebane, klatrevæg, tennis m.m Åbningstider for Grafenberg gondol: 11/6 - 14/6 ÅBEN 15/6 - 19/6 LUKKET 20/6 - 20/9 ÅBEN 20/9 - 03/10 LUKKET

Velkommen til Familieferie i Wagrain i Østrig

Mange aktiviteter er inkluderet i prisen

Mange aktiviteter er inkluderet i prisen

Oplev en masse sjove ting sammen med hele familien, uden at det koster yderligere.  Med i prisen er nemlig

  • 1 x brug af gondolen Grafenberg Bergbahnen (ikke G-Link) t/r per person per ophold
  • 1 x gratis entre til Wasserwelt Wagrain pr dag (ved dårligt vejr, er max 3 timer inkl. inden døre)
  • Gratis deltagelse i Wagrain-Turistråds animationsprogram fx 3 x mountainwalk, 1x gratis entré til  Waggerlmuseum, 1x spice walk.
  • Masser af andre aktiviteter mod gebyr: riverrafting, canyoning, tennis, klatreverden, mountainbikepark og meget meget mere.


Book morgenmad eller halvpension

Book morgenmad eller halvpension

Nå I booker jeres Familieferie i Wagrain, kan I booke enten morgenmad eller halvpension hjemmefra.

Morgenmaden bliver altid serveret i det hus I bor i, enten i restauranten, eller et lille fint morgenmadsrum. Hvis I vælger at booke halvpension, vil I have valget mellem 5 forskellige restauranter som ligger i området. Der ligger også mange hyggelige restauranter i området, så I kan også vælge at booke færre dage med halvpension, og selv finde nogle andre steder I har lyst at spise om aftenen.


Stort badeland og lækkert saunalandskab

Stort badeland og lækkert saunalandskab

Når du rejser på et "Familieferie i Wagrain"-ophold i Wagrain, kan du benytte dig af en masse dejlige faciliteter, bland andet det store vandland, som er værd mere end et enkelt besøg. Det er et slaraffenland for børn i alle aldre. Fordelt over 900 kvadratmeter vandland findes en større vandrutsjebane, samt en snoet vandrutsjebane med lyd-, lys- og videoeffekter. Der er rig mulighed for at hygge i solen på græsarealet med parasoller. Skulle vejret svigte er der desuden en indendørs pool med bølgemaskine, samt en større saunaområde i orientalsk stil. Her kan du nyde urtesauna, dampbade og sauna.  

Vandlandet er der offentlige friluftsbad i Wagrain og hører IKKE direkte til hotellerne!

Masser af mulighed for indkøb og outdoor-shopping

Masser af mulighed for indkøb og outdoor-shopping

Wagrain om sommeren byder på en masse sjov outdoor-sport.

Fordi byen er populær i begge dele, så rummer den masser af indkøbsmuligheder, blandt andet også tæt på ferielejlighederne. Af samme årsag er shopping-oplevelsen også god, hvis du søger suverænt udstyr inden for både vinter- og sommer-outdoorudstyr.


Om Wagrain

Om Wagrain

Wagrain er et suverænt sted at holde en aktiv ferie. Som det også er tilbudt via Familieferie i Wagrain , så er området rigt på aktiviteter. Vægklatring er en decideret sport i området, ligesom at mulighederne for vandring, lejrbål, og en masse andet er helt og aldeles fremragende.

Vil du høre mere om områdets aktiviteter og muligheder eller om ferielejligheder, så kan du frit kontakte os på telefon 70 15 41 41 til en uforpligtende snak.