Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41

Hotel Fürther

Top Faciliteter
Morgenmad
Inklusiv
Udendørs pool
Restaurant
Bar
Parkering
Mod gebyr

Hotel Fürther i Sydtyskland

Hotel Fürther er det perfekte overnatningshotel for jeres kør-selv ferie videre sydpå. Her kan I tage en overnatning og lade batterierne op til rejsen. I finder dejlige faciliteter for hele familien og med i prisen er inkluderet morgenmadsbuffet, så I kan komme hurtigt videre med masser af ny energi! Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Indendørs legeplads
Pension
Morgenmad
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Generelt
Nærmeste by
Fürth
Parkering
Mod gebyr
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Yoga
Pool
Udendørs pool

Hotelværelser - Hotel Fürther

Læs mere om Hotel Fürther

Overnatningshotel i Sydtyskland

Overnatningshotel i Sydtyskland

Hotel Fürther blev totalrenoveret i 2006 og fremstår som et flot og moderne hotel. Det har 129 rummelige og velindrettet værelser med kabel-og satellit-tv. Hotellet har en terrasse, udendørs pool og WiFi er til rådighed på hele hotellet. Derudover er der restaurant og bar på stedet, og med i prisen er inkluderet morgenmad, så I hurtigt kan komme videre på kør-selv ferien.

Perfekt placering til A73

Perfekt placering til A73

Det er et nemt overnatningshotel at komme til og fra, da Hotel Fürther kun ligger få minutter fra det centrale Fürth, hvor I også kan finde togstationen. Hotellet ligger tæt på afkørsel Fürth Poppenreuth fra A73, så I ikke skal køre langt eller en omvej for at komme videre sydpå. Hotellet har 150 parkeringspladser mod et gebyr.